Hoge rugpijn

Hoge rugpijn kunt u laten behandelen bij Chiropractie Munksgaard, gevestigd in Den Haag, Zaanstad, Amsterdam, Wateringseveld en Heemstede. Hoge rugpijn wordt gevoeld tussen de nekwervels en de ribbenkast, meestal tussen de schouderbladen. De oorzaak ligt meestal in de beknelling van de zenuwen. Wilt u van uw pijn af, dan helpen onze chiropractoren u graag verder.

 

Chiropractie als oplossing bij hoge rugpijn

Chiropractie is de officiële benaming voor de geneeskunde die zich richt op de wervelkolom en het zenuwstelsel. Door blokkades in de wervelkolom kunnen er klachten overal in het lichaam ontstaan. Een symptoom dat kan ontstaan is hoge rugpijn die uit kan stralen, maar dat kunnen we in onze praktijk in Amsterdam meestal goed oplossen.

Zo ziet de behandeling van hoge rugpijn eruit

Onze chiropractoren helpen u van uw uitstralende rugpijn af door de blokkades te corrigeren, en dat doen we in onze praktijk in onder andere Amsterdam. Als nieuwe patiënt start u met:

  • een gesprek met de chiropractor
  • een uitgebreid lichamelijk onderzoek
  • röntgenfoto’s of een iDXA-Scan
  • een meting van het functioneren van uw zenuwstelsel met een Subluxation Scan
  • een meting van uw bloeddruk

Tijdens het tweede consult krijgt u de resultaten van alle onderzoeken naar uw hoge of juist lage rugpijn, dat is uitgevoerd in onze praktijk in Amsterdam. Ook wordt er een behandelplan voorgesteld. Gaat u hiermee akkoord? Dan wordt gedurende dit tweede consult ook begonnen met chiropractische behandelingen.

Vraag onze brochure aan

Heeft u vragen over chiropractie bij Chiropractie Munksgaard ter behandeling van rugpijn? Of wilt u graag een brochure ontvangen met meer informatie? Laat het ons weten. Vul het contactformulier in, bel naar 020-2142111 of stuur uw e-mail naar info@chiropractiezuidas.nl.