Kinderen en volwassenen

De nieuwste behandelingen

Grondig onderzoek eerst

Hoge rugpijn

Hoge rugpijn kunt u laten behandelen bij Chiropractie Munksgaard, gevestigd in Den Haag, Zaanstad, Amsterdam, Wateringseveld en Heemstede. Hoge rugpijn wordt gevoeld tussen de nekwervels en de ribbenkast, meestal tussen de schouderbladen. De oorzaak ligt meestal in de beknelling van de zenuwen. Wilt u van uw pijn af, dan helpen onze chiropractors u graag verder.

 

Chiropractie als oplossing bij hoge rugpijn

Chiropractie is de officiële benaming voor de geneeskunde die zich richt op de wervelkolom en het zenuwstelsel. Door blokkades in de wervelkolom kunnen er klachten overal in het lichaam ontstaan. Een symptoom dat kan ontstaan is hoge rugpijn die uit kan stralen, maar dat kunnen we in onze praktijk in Amsterdam meestal goed oplossen.

Zo ziet de behandeling van hoge rugpijn eruit

Onze chiropractors helpen u van uw uitstralende rugpijn af door de blokkades te corrigeren, en dat doen we in onze praktijk in onder andere Amsterdam. Als nieuwe patiënt start u met een gesprek met de chiropractor. Hierna wordt er een uitgebreid lichamelijk onderzoek uitgevoerd. Dit onderzoek omvat bijvoorbeeld röntgenfoto’s, een iDXA-Scan, een meting met een Subluxation Scan en een meting van uw bloeddruk. Tijdens het tweede consult krijgt u de resultaten van alle onderzoeken naar uw hoge of juist lage rugpijn, dat is uitgevoerd in onze praktijk in Amsterdam. Ook wordt er een behandelplan voorgesteld. Gaat u hiermee akkoord? Dan wordt gedurende dit tweede consult ook begonnen met chiropractische behandelingen. Dit kan bijvoorbeeld manuele therapie zijn of een andere oplossing.

Vraag onze brochure aan

Heeft u vragen over de behandeling van rugpijn bij onze praktijk? Of wilt u graag een brochure ontvangen met meer informatie? Laat het ons weten of maak direct een afspraak. Bel naar 020-2142111 of stuur uw e-mail naar info@chiropractiezuidas.nl. We vertellen u graag meer over deze behandeling of andere behandelingen.