Hoge rugpijn

Heeft u last van hoge rugpijn? Kom dan snel langs bij Chiropractie Munksgaard. Wij zijn gevestigd in Den Haag, Zaanstad en Heemstede. Steeds meer wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat chiropractie een positief effect heeft op de vermindering van nek-, rug- en heupklachten. Hoge rugpijn wordt gevoeld tussen de nekwervels en de ribbenkast, meestal tussen de schouderbladen. De oorzaak ligt meestal in de beknelling van de zenuwen.

Chiropractie als oplossing voor hoge rugpijn

 

Chiropractie richt zich op de wervelkolom en het zenuwstelsel. Door blokkades in de wervelkolom kunnen klachten overal in het lichaam ontstaan. Een symptoom dat kan ontstaan is hoge rugpijn.

Onze chiropractoren helpen u van uw hoge rugpijn af door de blokkades te corrigeren. Als nieuwe patiënt start u met:

  • Een gesprek met de chiropractor
  • Een uitgebreid lichamelijk onderzoek
  • Röntgenfoto’s of een idxa-scan
  • Meting van het functioneren van uw zenuwstelsel met een subluxation scan
  • Meting van de bloeddruk

Tijdens het tweede consult krijgt u de resultaten van alle onderzoeken. Ook wordt er een behandelplan voorgesteld. Gaat u hiermee akkoord? Dan wordt gedurende dit tweede consult ook begonnen met chiropractische behandelingen.

Mail ons en maak een afspraak

U kunt eenvoudig online een afspraak inplannen bij de praktijk bij u in de buurt. Stuur hiervoor een mail naar info@munksgaard.nl. Heeft u vragen over chiropractie bij Chiropractie Munksgaard ter behandeling van hoge rugpijn? Neem dan ook contact met ons op en onze specialisten vertellen u graag meer over uw mogelijkheden.

Met al uw rug-, nek-en heupklachten gaat u naar Chiropractie Munksgaard. De chiropractor pakt hoge rugpijn aan bij de bron! Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Bekijk ook eens

Hoge rugpijn Amsterdam | Huilbaby behandeling | Huilbaby chiropractor