Chiropractoren

Per Munksgaard
Den Haag, Heemstede, Zaanstad

Per Munksgaard
Den Haag, Heemstede, Zaanstad

Per Munksgaard is in Denemarken geboren en opgegroeid en heeft daar een basisopleiding geneeskunde gevolgd. Daarna is hij naar Amerika gegaan en heeft aan het Palmer College of Chiropractic de opleiding tot chiropractor succesvol afgerond. In 1989 is hij naar Nederland gekomen en begonnen met zijn werkzaamheden als chiropractor. Per Munksgaard bezoekt regelmatig congressen in Amerika om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

"Ik ben van mening dat iedereen een zorgvuldig onderzoek verdient naar de oorzaak van zijn/haar klachten. Als de chiropractor de echte oorzaak heeft gevonden, wordt de behandeling daarop afgestemd. Altijd persoonlijk, want ieder mens is uniek."

Lid van SCN en NCA

Yunju Lee
Heemstede, Amsterdam Zuidas

Yunju Lee
Heemstede, Amsterdam Zuidas

Chiropractor Yunju Lee, D.C. woonde in Engeland, voordat ze in juni 2017 naar Nederland kwam. Ze komt oorspronkelijk uit Zuid Korea, maar heeft ook in Canada en Nieuw Zeeland gewoond. Ze is erg enthousiast over Nederland en kijkt ernaar uit om haar leven hier op te bouwen.

Ze heeft haar chiropractie opleiding gedaan aan het AECC in Bournemouth, Engeland. Daarna heeft ze als chiropractor gewerkt in Cambridgeshire en Leceistershire. Yunju heeft diverse vervolgopleidingen gedaan en is gespecialiseerd in het behandelen van zwangere vrouwen, baby’s en kinderen. Door het toepassen van zachte en effectieve technieken helpt chiropractie bij zwangerschap en bevalling.

Voordat ze chiropractor werd, heeft Yunju gewerkt als designer van juwelen en sieraden. Ze heeft hiervoor een opleiding gevolgd in Londen. Haar passie lag echter niet in het ontwerpen van sieraden, maar in het ontwerp van het menselijk lichaam. Chiropractie was het vak dat het beste aansloot bij haar wens om het menselijk lichaam beter te laten functioneren, te stabiliseren en optimaliseren. Ze is erg dankbaar dat ze mensen kan helpen en hun gezondheid kan verbeteren.

Yunju heeft veel vertrouwen in het zelfgenezend vermogen van ons lichaam. Chiropractie helpt om het zenuwstelsel optimaal te laten functioneren en daarnaast dienen we ons lichaam zelf zo goed mogelijk te voeden met de juiste ingrediënten. Ze is gedreven om haar patiënten goed goed mogelijk te helpen, op een natuurlijke en veilige manier.

Lid van SCN en NCA

Bret Herz
Zaanstad

Bret Herz
Zaanstad

Chiropractor Bret Herz, D.C. is geboren en getogen in Zuid-Californië. Hij stelt zich voor: "Op school vond ik biologie heel leuk en ik ben altijd geïnteresseerd geweest in de natuur. Ik wilde dan ook arts worden. Via mijn vader leerde ik over chiropractie. Mijn vader ging naar een chiropractor voor rugpijn. Hij was al eens eerder geholpen door een chiropractor: toen hij nog maar 5 was voor chronische oorontsteking! Het idee om mensen te helpen op een natuurlijke manier zonder medicijnen of operaties trok mij erg aan.

Voor ik aan mijn studie begon heb ik enige tijd als artiest in een themapark in Japan gewerkt. Daar heb ik mijn Nederlandse vrouw ontmoet. Na Japan heb ik mijn studie voor chiropractie in Los Angeles gedaan en ik ben magna cum laude afgestudeerd. Na mijn studie werkte ik bijna 8 jaar in Nederland en daarna 8 jaar in Spanje (nabij Barcelona) als chiropractor. Sinds 2 ½ jaar zijn we weer terug in Nederland. Ik heb een zoon van 19 en een dochter van 17. Ik hou van de natuur, sport en koken. De afgelopen twee seizoenen was ik chiropractor voor Hijs Hokij (hoogste divisie ijshockey) in Den Haag.

Ik ben blij dat ik chiropractor ben en ik haal veel voldoening uit mijn werk omdat ik de kwaliteit van het leven voor zo veel mensen kan verbeteren. Ik verheug me erop u te kunnen helpen in de komende jaren."

Lid van SCN en NCA

Andrew Tuck
Zaanstad, Amsterdam Zuidas

Andrew Tuck
Zaanstad, Amsterdam Zuidas

"Mijn naam is Andrew Tuck (35) en ik ben geboren en opgegroeid in Durban, Zuid Afrika. Daar heb ik ook mijn Chiropractie Opleiding gedaan en vervolgens twee jaar gewerkt. Sinds vijf jaar woon en werk ik in Nederland.

Het is mijn passie om mensen te begeleiden en te helpen 'hun beste zelf' te worden. Met Chiropractie verbeteren we de kans op een goede gezondheid en fitheid. Als we de pijn weghalen hebben we de kans om volledig te leven.

Mijn belangrijkste hobbies zijn reizen en sporten; hardlopen en in de sportschool bezig zijn geven mij energie. Om te relaxen hou ik specifiek van balsporten: golf, tennis en cricket. Ik probeer elke dag om een positieve invloed te zijn, zowel thuis als in de praktijk. Ik hoop mij zo goed voor te hebben gesteld en hoop u te ontmoeten en te helpen om 'uw beste zelf' te worden."

Lid van CCA en SNRC

Reid Hefer
Zaanstad

Reid Hefer
Zaanstad

Chiropractor Reid Hefer is een enthousiaste, nieuwe collega. Ze komt uit Zuid Afrika, waar ze haar opleiding heeft gevolgd aan de Universiteit van Johannesburg. In 2022 is ze afgestudeerd als chiropractor. Reid heeft ervoor gekozen om chiropractie te gaan studeren, omdat ze graag met mensen werkt en veel bezig is met 'gezondheid'.  

Reid is sportief en houdt van buitenactiviteiten, zoals hardlopen en roeien. Ze was lid van de roeiclub in haar studententijd, waar op hoog niveau werd geroeid. 

Reid is erg enthousiast over haar verhuizing naar Nederland en begint zich al goed thuis te voelen. Ze kijkt ernaar uit om veel mensen te helpen een gezonder leven te leiden.

Lid van SNRC en DCF

 

Ryan Ebeling
Den Haag, Heemstede

Ryan Ebeling
Den Haag, Heemstede

Sinds 2022 werkt chiropractor Ryan Ebeling in onze praktijken in Heemstede en Den Haag. Hij stelt zich aan u voor: "De afgelopen 22 jaar heb ik het voorrecht gehad om als chiropractor te werken in de Verenigde Staten, Argentinië en Nieuw-Zeeland. De afgelopen 8 jaar heb ik mijn eigen praktijk gehad, in Zuid-Australië. Ik heb chiropractie gestudeerd aan de ‘University of Western States’ in Oregon en ben daar cum laude afgestudeerd. Chiropractische zorg verlengde mijn tenniscarrière na een aantal knie- en schouderblessures die ik als professional en amateur opliep. Na herstel realiseerde ik me dat het verspreiden van welzijn en gezondheid naar anderen mijn levensroeping zou zijn. Ik heb gewerkt met honderdjarigen en pasgeboren baby's, zwangere moeders en professionele atleten, en mensen uit alle lagen van de bevolking. Mijn doel is altijd hetzelfde: met mijn patiënten op zoek gaan naar optimale gezondheid."

Lid van SNRC en CCA

Lauren Forbes
Den Haag, Wateringseveld

Lauren Forbes
Den Haag, Wateringseveld

“Mijn naam is Lauren Forbes. Ik ben verhuisd vanuit Zuid Afrika (Pretoria) naar Nederland om deel uit te gaan maken van het fantastische team van Chiropractie Munksgaard. 

Ik heb mijn opleiding tot chiropractor gevolgd in Durban. Vervolgens ben ik als chiropractor gaan werken en heb ik twee praktijken gehad in Zuid Afrika. Inmiddels heb ik ruim tien jaar werkervaring als chiropractor. Ik vind het een geweldig vak en ik geniet van elke dag. Het geeft veel voldoening om mensen weer te laten functioneren zonder pijn of beperkingen. Het werken met mensen vind ik fijn en daarbij heb ik een speciale interesse voor het helpen van kinderen en behandelen van sportblessures."

Lid van SNRC en DCF

 

Liesbeth de Hoop
Wateringseveld

Liesbeth de Hoop
Wateringseveld

Mijn naam is Liesbeth de Hoop. In 2003 heb ik mijn studie Chiropractie aan het AECC in Engeland afgerond. Dit is een universitaire opleiding. De eerste jaren na mijn afstuderen heb ik in het noorden van het land gewerkt, waar ik veel ervaring  met het behandelen van babies heb opgedaan. Sinds 2009 werk ik met veel plezier in de praktijk in het Wateringse veld.

Ik geniet elke dag van mijn vak als chiropractor en behandel mensen in alle leeftijdsgroepen, maar daarnaast heb ik speciale interesses voor de zwangere patient en babies. Het is een uitdaging om elk persoon als individu te zien en zo goed mogelijk te helpen met een passende behandeling om het lichaam optimaal te laten functioneren. 

Lid van SCN en NCA

Kimera Reddy
Wateringseveld

Kimera Reddy
Wateringseveld

Mijn naam is Kimera Reddy en ik stel me graag aan u voor. In 2022 ben ik van Johannesburg in Zuid-Afrika verhuisd naar Nederland. Ik heb mijn Masters of Chiropractic behaald aan de Durban University of Technology, in 2015.

Ik help graag mensen van alle leeftijden, van jong tot oud. Naast de chiropractische behandelingen vind ik het belangrijk om een duidelijke uitleg te geven aan patiënten over het minimaliseren van pijn door het verbeteren van levensstijl, dagelijkse oefeningen en ergonomie. Ik ben een rustig en meelevend persoon en kijk ernaar uit om mensen te helpen met het verminderen van emotionele en fysieke stress.

Ik ben recent moeder geworden en heb nu ‘verse kennis’ over wat chiropractie kan betekenen bij zwangerschap en baby’s. Daarnaast heb ik speciale belangstelling voor dieren en hoop ik op een dag een gecertificeerde dieren-chiropractor te zijn. 

Lid van SCN en NCA