Praktijk Zaanstad

Praktijk Zaanstad
Stationsstraat 80
1541 LJ Koog aan de Zaan

Tel. 075 - 6314833
Email: zaanstad@munksgaard.nl

Openingstijden
van 8:00 - 16:30 uur
za: van 9:00 - 13:00 uur (in de even weken)

De praktijk is goed bereikbaar met de auto en heeft een eigen parkeerterrein achter het pand, waar u gratis kunt parkeren. De praktijk is ook goed bereikbaar met de trein, gelegen naast het station Zaandijk-Zaanse Schans.
Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam, registratienummer 34208153.

 

Chiropractoren

Per Munksgaard
Den Haag, Heemstede, Zaanstad

Per Munksgaard
Den Haag, Heemstede, Zaanstad

Per Munksgaard is in Denemarken geboren en opgegroeid en heeft daar een basisopleiding geneeskunde gevolgd. Daarna is hij naar Amerika gegaan en heeft aan het Palmer College of Chiropractic de opleiding tot chiropractor succesvol afgerond. In 1989 is hij naar Nederland gekomen en begonnen met zijn werkzaamheden als chiropractor. Per Munksgaard bezoekt regelmatig congressen in Amerika om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

"Ik ben van mening dat iedereen een zorgvuldig onderzoek verdient naar de oorzaak van zijn/haar klachten. Als de chiropractor de echte oorzaak heeft gevonden, wordt de behandeling daarop afgestemd. Altijd persoonlijk, want ieder mens is uniek."

Lid van SCN en NCA

Bret Herz
Zaanstad

Bret Herz
Zaanstad

Chiropractor Bret Herz, D.C. is geboren en getogen in Zuid-Californië. Hij stelt zich voor: "Op school vond ik biologie heel leuk en ik ben altijd geïnteresseerd geweest in de natuur. Ik wilde dan ook arts worden. Via mijn vader leerde ik over chiropractie. Mijn vader ging naar een chiropractor voor rugpijn. Hij was al eens eerder geholpen door een chiropractor: toen hij nog maar 5 was voor chronische oorontsteking! Het idee om mensen te helpen op een natuurlijke manier zonder medicijnen of operaties trok mij erg aan.

Voor ik aan mijn studie begon heb ik enige tijd als artiest in een themapark in Japan gewerkt. Daar heb ik mijn Nederlandse vrouw ontmoet. Na Japan heb ik mijn studie voor chiropractie in Los Angeles gedaan en ik ben magna cum laude afgestudeerd. Na mijn studie werkte ik bijna 8 jaar in Nederland en daarna 8 jaar in Spanje (nabij Barcelona) als chiropractor. Sinds 2 ½ jaar zijn we weer terug in Nederland. Ik heb een zoon van 19 en een dochter van 17. Ik hou van de natuur, sport en koken. De afgelopen twee seizoenen was ik chiropractor voor Hijs Hokij (hoogste divisie ijshockey) in Den Haag.

Ik ben blij dat ik chiropractor ben en ik haal veel voldoening uit mijn werk omdat ik de kwaliteit van het leven voor zo veel mensen kan verbeteren. Ik verheug me erop u te kunnen helpen in de komende jaren."

Lid van SCN en NCA

Andrew Tuck
Zaanstad, Amsterdam Zuidas

Andrew Tuck
Zaanstad, Amsterdam Zuidas

"Mijn naam is Andrew Tuck (35) en ik ben geboren en opgegroeid in Durban, Zuid Afrika. Daar heb ik ook mijn Chiropractie Opleiding gedaan en vervolgens twee jaar gewerkt. Sinds vijf jaar woon en werk ik in Nederland.

Het is mijn passie om mensen te begeleiden en te helpen 'hun beste zelf' te worden. Met Chiropractie verbeteren we de kans op een goede gezondheid en fitheid. Als we de pijn weghalen hebben we de kans om volledig te leven.

Mijn belangrijkste hobbies zijn reizen en sporten; hardlopen en in de sportschool bezig zijn geven mij energie. Om te relaxen hou ik specifiek van balsporten: golf, tennis en cricket. Ik probeer elke dag om een positieve invloed te zijn, zowel thuis als in de praktijk. Ik hoop mij zo goed voor te hebben gesteld en hoop u te ontmoeten en te helpen om 'uw beste zelf' te worden."

Lid van CCA en SNRC

Reid Hefer
Zaanstad

Reid Hefer
Zaanstad

Chiropractor Reid Hefer is een enthousiaste, nieuwe collega. Ze komt uit Zuid Afrika, waar ze haar opleiding heeft gevolgd aan de Universiteit van Johannesburg. In 2022 is ze afgestudeerd als chiropractor. Reid heeft ervoor gekozen om chiropractie te gaan studeren, omdat ze graag met mensen werkt en veel bezig is met 'gezondheid'.  

Reid is sportief en houdt van buitenactiviteiten, zoals hardlopen en roeien. Ze was lid van de roeiclub in haar studententijd, waar op hoog niveau werd geroeid. 

Reid is erg enthousiast over haar verhuizing naar Nederland en begint zich al goed thuis te voelen. Ze kijkt ernaar uit om veel mensen te helpen een gezonder leven te leiden.

Lid van SNRC en DCF

 

Assistenten

Lisette
Zaanstad

Lisette
Zaanstad
Annemarie de Jong
Zaanstad

Annemarie de Jong
Zaanstad