Praktijk Den Haag

Praktijk Den Haag
Groot Hertoginnelaan 38
2517 EH Den Haag

Telefoon: 070 - 3543288
Email: denhaag@munksgaard.nl

De praktijk is goed bereikbaar en er zijn parkeerplaatsen op eigen terrein. In de omgeving is het overdag gratis parkeren tot 18:00u. Een aantal jaren geleden hebben we twee chiropractie praktijken overgenomen: 'Chiropractie C. van Beest' uit Schevingen en 'Dijkstra Chiropractie' uit Den Haag. Oud-patiënten uit deze praktijken zijn bij ons van harte welkom. 

 

Chiropractoren

Per Munksgaard
Den Haag, Heemstede, Zaanstad

Per Munksgaard
Den Haag, Heemstede, Zaanstad

Per Munksgaard is in Denemarken geboren en opgegroeid en heeft daar een basisopleiding geneeskunde gevolgd. Daarna is hij naar Amerika gegaan en heeft aan het Palmer College of Chiropractic de opleiding tot chiropractor succesvol afgerond. In 1989 is hij naar Nederland gekomen en begonnen met zijn werkzaamheden als chiropractor. Per Munksgaard bezoekt regelmatig congressen in Amerika om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

"Ik ben van mening dat iedereen een zorgvuldig onderzoek verdient naar de oorzaak van zijn/haar klachten. Als de chiropractor de echte oorzaak heeft gevonden, wordt de behandeling daarop afgestemd. Altijd persoonlijk, want ieder mens is uniek."

Justin Tobias
Den Haag

Justin Tobias
Den Haag

Chiropractor Justin Tobias heeft zijn opleiding gevolgd aan het Parker College of Chiropractic in Amerika.

Vervolgens heeft hij een Neurologie opleiding voltooid aan het Carrick Institute for Graduate Studies, ook in Amerika. Hij werkt sinds een aantal jaren in Nederland, eerst in het oosten van ons land. Vanaf oktober 2010 is Justin Tobias werkzaam bij onze praktijk in Den Haag. 

Kelly Schoonderwoerd
Den Haag

Kelly Schoonderwoerd
Den Haag

In 1995 is chiropractor Kelly Schoonderwoerd, D.C. afgestudeerd aan het Canadian Memorial Chiropractic College in Canada. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring als chiropractor. Ze heeft aanvullend een opleiding gedaan in Sport Chiropractie en heeft haar diploma als Personal Trainer.

Kelly Schoonderwoerd is bij veel sportevenementen onderdeel geweest van de medische staf, zoals bij triatlons, karate, hockey, Crossfit competities, voetbaltoernooien. Daarnaast begeleidde ze voetbalteams en roeiteams.

Zoals u aan haar achternaam kunt zien, heeft ze Nederlandse 'roots'; haar vader is geboren in Leiden en geëmigreerd naar Canada. Ze vindt het heel leuk om nu in Nederland te wonen en te werken.

Assistenten

Suzanna van Dijk
Den Haag

Suzanna van Dijk
Den Haag
Lucas van Eijk
Den Haag

Lucas van Eijk
Den Haag
Josine van den Heuvel
Den Haag

Josine van den Heuvel
Den Haag