Praktijk Den Haag

Praktijk Den Haag
Groot Hertoginnelaan 38
2517 EH Den Haag

Telefoon: 070 - 3543288
Email: denhaag@munksgaard.nl

De praktijk is goed bereikbaar en er zijn parkeerplaatsen op eigen terrein. In de omgeving is het overdag gratis parkeren tot 13:00u. Een aantal jaren geleden hebben we twee chiropractie praktijken overgenomen: 'Chiropractie C. van Beest' uit Schevingen en 'Dijkstra Chiropractie' uit Den Haag. Oud-patiënten uit deze praktijken zijn bij ons van harte welkom. 

 

Chiropractoren

Per Munksgaard
Den Haag, Heemstede, Zaanstad

Per Munksgaard
Den Haag, Heemstede, Zaanstad

Per Munksgaard is in Denemarken geboren en opgegroeid en heeft daar een basisopleiding geneeskunde gevolgd. Daarna is hij naar Amerika gegaan en heeft aan het Palmer College of Chiropractic de opleiding tot chiropractor succesvol afgerond. In 1989 is hij naar Nederland gekomen en begonnen met zijn werkzaamheden als chiropractor. Per Munksgaard bezoekt regelmatig congressen in Amerika om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

"Ik ben van mening dat iedereen een zorgvuldig onderzoek verdient naar de oorzaak van zijn/haar klachten. Als de chiropractor de echte oorzaak heeft gevonden, wordt de behandeling daarop afgestemd. Altijd persoonlijk, want ieder mens is uniek."

Lauren Forbes
Den Haag, Wateringseveld

Lauren Forbes
Den Haag, Wateringseveld

“Mijn naam is Lauren Forbes. Ik ben verhuisd vanuit Zuid Afrika (Pretoria) naar Nederland om deel uit te gaan maken van het fantastische team van Chiropractie Munksgaard. 

Ik heb mijn opleiding tot chiropractor gevolgd in Durban. Vervolgens ben ik als chiropractor gaan werken en heb ik twee praktijken gehad in Zuid Afrika. Inmiddels heb ik ruim tien jaar werkervaring als chiropractor. Ik vind het een geweldig vak en ik geniet van elke dag. Het geeft veel voldoening om mensen weer te laten functioneren zonder pijn of beperkingen. Het werken met mensen vind ik fijn en daarbij heb ik een speciale interesse voor het helpen van kinderen en behandelen van sportblessures."

 

Glen Potgieter
Den Haag, Wateringseveld

Glen Potgieter
Den Haag, Wateringseveld

Chiropractor Glen Potgieter heeft meer dan 20 jaar ervaring in het behandelen van patiënten. Hij komt uit Zuid-Afrika en heeft zijn opleiding gevolgd in San Fransisco. In 1996 is hij Summa Cum Laude afgestudeerd als chiropractor.

Nadat hij in Nederland terecht kwam, heeft hij een aantal jaren in Brabant en Limburg gewerkt. Daarna heeft Glen 15 jaar een succesvolle chiropractie praktijk gehad in Dordrecht. Nadat hij deze praktijk heeft verkocht, is hij in 2018 bij Chiropractie Munksgaard komen werken, waar hij van harte welkom is met al zijn kennis en ervaring!

Glen gelooft in de uitspraak van Thomas Edison: "The doctor of the future will give no medicine, but will interest his patient in the care of the human frame, in diet and in the cause and prevention of disease". Het is zijn doel om een hoog niveau van service te bieden en om chiropractie bekender te maken. Door een gezonde wervelkolom, een gezond eetpatroon en beweging kunnen we meer dan wij denken!

Servando Molina
Den Haag

Servando Molina
Den Haag

Mijn naam is Servando Molina. Ik ben nu 15 jaar werkzaam in Nederland en ben een gepassioneerde chiropractor. Ik ben afgestudeerd in 2007 aan 'Parker Chiropractic School' in Dallas, USA. Ik hou ervan om 'problemen' op te lossen. Dit komt goed van pas in mijn werk, want ik doe mijn uiterste best om patiënten te helpen met hun gezondheidsproblemen.

Ik besteed aandacht aan een gezonde leefstijl en mijn hobbies zijn fitness en outdoor activiteiten. Ik heb twee zoontjes.

Assistenten