Praktijk Den Haag

Praktijk Den Haag
Groot Hertoginnelaan 38
2517 EH Den Haag

Telefoon: 070 - 3543288
Email: denhaag@munksgaard.nl

De praktijk is goed bereikbaar en er zijn parkeerplaatsen op eigen terrein. In de omgeving is het overdag gratis parkeren tot 13:00u. Een aantal jaren geleden hebben we twee chiropractie praktijken overgenomen: 'Chiropractie C. van Beest' uit Schevingen en 'Dijkstra Chiropractie' uit Den Haag. Oud-patiënten uit deze praktijken zijn bij ons van harte welkom. 

 

Chiropractoren

Per Munksgaard
Den Haag, Heemstede, Zaanstad

Per Munksgaard
Den Haag, Heemstede, Zaanstad

Per Munksgaard is in Denemarken geboren en opgegroeid en heeft daar een basisopleiding geneeskunde gevolgd. Daarna is hij naar Amerika gegaan en heeft aan het Palmer College of Chiropractic de opleiding tot chiropractor succesvol afgerond. In 1989 is hij naar Nederland gekomen en begonnen met zijn werkzaamheden als chiropractor. Per Munksgaard bezoekt regelmatig congressen in Amerika om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

"Ik ben van mening dat iedereen een zorgvuldig onderzoek verdient naar de oorzaak van zijn/haar klachten. Als de chiropractor de echte oorzaak heeft gevonden, wordt de behandeling daarop afgestemd. Altijd persoonlijk, want ieder mens is uniek."

Lid van SCN en NCA

Ryan Ebeling
Den Haag, Heemstede

Ryan Ebeling
Den Haag, Heemstede

Sinds 2022 werkt chiropractor Ryan Ebeling in onze praktijken in Heemstede en Den Haag. Hij stelt zich aan u voor: "De afgelopen 22 jaar heb ik het voorrecht gehad om als chiropractor te werken in de Verenigde Staten, Argentinië en Nieuw-Zeeland. De afgelopen 8 jaar heb ik mijn eigen praktijk gehad, in Zuid-Australië. Ik heb chiropractie gestudeerd aan de ‘University of Western States’ in Oregon en ben daar cum laude afgestudeerd. Chiropractische zorg verlengde mijn tenniscarrière na een aantal knie- en schouderblessures die ik als professional en amateur opliep. Na herstel realiseerde ik me dat het verspreiden van welzijn en gezondheid naar anderen mijn levensroeping zou zijn. Ik heb gewerkt met honderdjarigen en pasgeboren baby's, zwangere moeders en professionele atleten, en mensen uit alle lagen van de bevolking. Mijn doel is altijd hetzelfde: met mijn patiënten op zoek gaan naar optimale gezondheid."

Lid van SNRC en CCA

Lauren Forbes
Den Haag, Wateringseveld

Lauren Forbes
Den Haag, Wateringseveld

“Mijn naam is Lauren Forbes. Ik ben verhuisd vanuit Zuid Afrika (Pretoria) naar Nederland om deel uit te gaan maken van het fantastische team van Chiropractie Munksgaard. 

Ik heb mijn opleiding tot chiropractor gevolgd in Durban. Vervolgens ben ik als chiropractor gaan werken en heb ik twee praktijken gehad in Zuid Afrika. Inmiddels heb ik ruim tien jaar werkervaring als chiropractor. Ik vind het een geweldig vak en ik geniet van elke dag. Het geeft veel voldoening om mensen weer te laten functioneren zonder pijn of beperkingen. Het werken met mensen vind ik fijn en daarbij heb ik een speciale interesse voor het helpen van kinderen en behandelen van sportblessures."

Lid van SNRC en DCF

 

Assistenten