Kinderen en volwassenen

De nieuwste behandelingen

Grondig onderzoek eerst

Laat uw ischiasklachten behandelen in Heemstede

Voor de behandeling van ischiasklachten kunt u terecht bij Chiropractie Munksgaard, gevestigd in Den Haag, Wateringseveld, Amsterdam, Zaanstad en Heemstede. Heeft u last van een zenuwpijn die begint in de rug en via de bil doorloopt tot in het been? Dan kan het zijn dat u ischias heeft. Dit is een vorm van uitstralende rugpijn. Onze chiropractors stellen een precieze diagnose en u vervolgens van uw klachten afhelpen.

 

Als u ischiasklachten heeft, biedt chiropractie de oplossing

Chiropractie richt zich op de wervelkolom en het zenuwstelsel. Blokkades in de wervelkolom kunnen onder meer leiden tot ischiasklachten, die we graag voor u oplossen. Symptomen die kunnen wijzen op ischias, zijn:

  • Pijn in de onderrug, die wordt versterkt door hoesten, niezen en persen.
  • Een branderig of verdoofd gevoel
  • Spierzwakte en krachtverlies.
  • Tragere reflexen in benen en voeten.
  • Tintelingen en/of pijn in benen, voeten en tenen.
  • Spierkramp en pijn bij druk op bepaalde plaatsen van de zenuw.

Wordt de diagnose ischias gesteld? Onze chiropractors kunnen u in geval van ischias behandelen met decompressietherapie. De chiropractors van Chiropractie Munksgaard hebben allemaal jarenlange ervaring met deskundig onderzoek, diagnose en de behandeling van ischiasklachten.

Maak snel een afspraak bij klachten

Heeft u vragen over chiropractie bij Chiropractie Munksgaard in onder andere Heemstede voor het behandelen van uw ischiasklachten? Of wilt u graag een brochure ontvangen met meer informatie? Aarzel dan niet om ons te benaderen. Dit kan door te bellen naar 023-5290506, door het contactformulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar heemstede@munksgaard.nl.