INFORMATIEAVONDEn

De informatie avonden zijn gratis en worden gehouden in de wachtkamer van onze praktijk. In verband met het aantal beschikbare plaatsen, verzoeken we u vriendelijk om u vooraf telefonisch aan te melden bij de assistente.

INFORMATIE AVONDEN OVER CHIROPRACTIE 
(VAN 19:00-20:00 UUR)

Praktijk Koog aan de Zaan: 11 april en 16 mei 2024

Praktijk Heemstede: 27 maart en 1 mei 2024

Eén van de chiropractoren vertelt u alles over gezondheid en chiropractie en daarna is er de gelegenheid om vragen te stellen. Hij geeft ook adviezen om de effectiviteit van de behandelingen te vergroten. In de praktijk blijkt dat patiënten die een informatieavond hebben bijgewoond, een beter en sneller resultaat hebben van de chiropractische behandelingen.

LEZING OVER STRESSMANAGEMENT

Het is bekend dat stress invloed heeft op onze gezondheid. Wilt u weten hoe dit werkt en er iets aan doen? U bent van harte welkom bij onze lezing over stressmanagement.

U leert o.a. welke 3 typen stress er zijn en hoe deze onze gezondheid beïnvloeden. Natuurlijk krijgt u ook adviezen om ervoor te zorgen dat uw lichaam al deze vormen van stress beter aankan.

LEZING BIJ uw bedrijf of organisatie

Als u geinteresseerd bent om een lezing over chiropractie of stressmanagement te organiseren bij uw bedrijf of vereniging, dan kunt u contact opnemen met Per Munksgaard. Hij komt graag naar u toe om een op maat gemaakte lezing te verzorgen.