if_advantage_creation_1034354.svg

TIPS

Kom naar een informatieavond

In de praktijk blijkt dat patiënten die een informatieavond hebben bijgewoond, meer resultaat hebben van de chiropractische behandelingen. De chiropractor geeft veel informatie over uw lichaam en adviezen om de effectiviteit van de behandelingen te vergroten.

Doe de oefeningen die de chiropractor adviseert

De patiënt kan zelf ook bijdragen aan het resultaat van de behandeling. Als de chiropractor het wenselijk acht, zal hij u adviseren om bepaalde oefeningen te doen. De effectiviteit van de chiropractische behandeling kan hiermee tot 30-40% worden verhoogd. De chiropractor zal u bepaalde oefeningen aanraden, die specifiek aansluiten bij uw behandeling.

Let op uw houding

Een goede houding is erg belangrijk, want dit zorgt voor minder spanning op het lichaam. Het zorgt ervoor dat uw spieren, zenuwen, gewrichten en lichaam beter functioneren. Een slechte houding veroorzaakt op lange termijn problemen. De meest voorkomende problemen zijn pijnlijke gewrichten en spieren.
De voordelen van een goede houding zijn enorm. Een goede houding voorkomt blessures en zuurstoftekort, het bespaart energie en vermindert spanning op het lichaam.