Kinderen en volwassenen

De nieuwste behandelingen

Grondig onderzoek eerst

Laat uitstralende rugpijn in Den Haag behandelen

Heeft u last van uitstralende rugpijn, en woont u in regio Den Haag? Laat u dan behandelen bij Chiropractie Munksgaard. Ons team van ervaren, deskundige chiropractoren helpt u van al uw klachten af, door de oorzaak van uw klachten op te zoeken en deze te verhelpen. Kom langs in Den Haag, Koog aan de Zaan, Amsterdam of Heemstede!

 

Succesvolle behandeling van uitstralende rugpijn in onder andere Den Haag

Uitstralende rugpijn heeft vaak zijn oorzaak in uw wervelkolom. Uw chiropractor van Chiropractie Munksgaard onderzoekt de wervelkolom en controleert deze op blokkades. Door deze blokkades te corrigeren met een ischiasbehandeling, zal uw uitstralende rugpijn verminderen. Ons behandeltraject kent drie fasen:

  • Correctie: intensieve behandeling met als doel om de zenuwpijn te bestrijden.
  • Stabilisatie: stabiliseren van zwakkere delen in uw rug.
  • Onderhoud: periodieke controle van uw rug, om te kijken of rug stabiel blijft.

Deze behandeling in fasen is al veelvuldig succesvol gebleken voor uitstralende rugpijn. Laat u helpen door ons! Heeft u andere rugklachten? Denkt u dat u een hernia heeft? Ook dan helpen we u graag met een behandeling speciaal voor uw hernia.

Maak een afspraak voor een eerste consult

Wij nodigen u graag uit om een afspraak te maken voor een eerste consult, waarin één van onze chiropractors u onderzoekt en uw klachten bespreekt. Voor een afspraak stuurt u een e-mail naar denhaag@munksgaard.nl. Wilt u contact opnemen met een van onze andere vestigingen? U vindt de gegevens van al onze praktijken online.