Uitstralende rugpijn

Last van uitstralende rugpijn? Laat u dan behandelen door de chiropractoren van Chiropractie Munksgaard. Ons team aan ervaren, deskundige chiropractoren helpt u van uw klachten af, of uw klachten te verminderen. Wij zoeken namelijk altijd de oorzaak van uw klachten. Daarna stellen we een persoonlijk behandelplan op om deze klachten te verhelpen. Vraag snel naar de mogelijkheden of plan een afspraak in.

Succesvolle behandeling van uitstralende rugpijn

 

Uitstralende rugpijn heeft vaak zijn oorzaak in uw wervelkolom. De chiropractor van Chiropractie Munksgaard onderzoekt de wervelkolom en controleert deze op ‘blokkades’. Door deze blokkades vervolgens te corrigeren, zal uw rugpijn verminderen. Het behandelingtraject van Chiropractie Munksgaard kent, nadat de diagnose is gesteld, drie fasen:

  • Correctie: intensieve behandeling met als doel om de pijn in uw rug te verminderen
  • Stabilisatie: stabiliseren van zwakkere delen in uw rug
  • Onderhoud: periodieke controle van uw rug, om te kijken of rug stabiel blijft.

Afhankelijk van de plaats van uw rugpijn, de hevigheid en de duur van uw klachten kunnen we een behandelplan voor u opstellen. Hierin staat precies wat we voor u kunnen doen, welke technieken en apparatuur we hiertoe inzetten en wat u zelf kunt doen om de klachten te verminderen.

Eerste consult

Wij nodigen u graag uit om een afspraak te maken voor een eerste consult, waarin een van onze chiropractoren u onderzoekt en uw klachten bespreekt. Voor een afspraak belt u naar de dichtstbijzijnde praktijk. Na dit consult volgt een tweede afspraak, waarin het behandelplan met u wordt besproken.

Wilt u meer weten over hoe wij uw uitstralende rugpijn kunnen behandelen? Neem dan contact met ons op. Bel of mail naar de praktijk bij u in de buurt en wij vertellen u meer over de mogelijkheden bij Chiropractie Munksgaard. Ons mailadres is info@munksgaard.nl. Het telefoonnummer van uw dichtstbijzijnde praktijk vindt u via onze contactpagina.

Onze chiropractoren bestrijden uitstralende rugpijn op een effectieve wijze. Wij pakken de pijn aan bij de bron!

Bekijk ook eens

Zenuwpijn bestrijden | Behandeling hernia rug | Behandeling hernia rug Amsterdam