Huilbaby chiropractor

Heeft u een huilbaby, dan kan een chiropractor hulp bieden. Dit is wellicht niet een oplossing die u snel zou bedenken, maar het blijkt dat 94% van de zuigelingen na twee weken na een behandeling bij de chiropractor geen last meer had van koliek; één van de redenen dat uw baby pijn kan hebben daardoor overmatig huilt. Chiropractie Munksgaard zorgt altijd voor een effectieve behandeling op maat met betrouwbare en geavanceerde apparatuur.

Onderzoek naar de oorzaak van pijn bij de huilbaby door de chiropractor

Het overmatig huilen van een huilbaby kan veel oorzaken hebben; de chiropractor kan onderzoeken wat deze oorzaak is. Vaak komt dit door problemen die ontstaan zijn tijdens de geboorte. Er kunnen namelijk problemen ontstaan in de wervelkolom door het draaien, trekken en samendrukken van de baby. Maar wanneer moet u met uw huilbaby naar de chiropractor? Als uw baby erg onrustig en nerveus is en veel moet huilen natuurlijk. Maar ook als uw baby slaapproblemen heeft, een overstrekte houding heeft, naar de oren grijpt, vertraagde ontwikkeling heeft en problemen heeft bij het zuigen.

Grondig onderzoek

De chiropractor onderzoekt dan of uw huilbaby gebaat is bij een chiropractische behandeling. Het huilen kan natuurlijk ook een andere oorzaak hebben. Bekijk de verschillende oorzaken van het vele huilen en beslis of u naar de chiropractor moet met uw huilbaby. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 075-6314833.

Bekijk ook eens

Ischias klachten | Manuele therapie Heemstede | Pijn in onderrug Amsterdam