Heeft u een huilbaby, dan helpt een chiropractor

Heeft u een huilbaby, dan kan de behandeling van een chiropractor hulp bieden. Dit is wellicht niet een oplossing die u snel zou bedenken, maar het blijkt dat 94% van de zuigelingen na twee weken na een behandeling bij de chiropractor geen last meer had van koliek. Een koliek is een van de redenen dat uw baby pijn kan hebben. Hierdoor huilt uw baby overmatig. Chiropractie Munksgaard zorgt altijd voor een effectieve behandeling op maat, met betrouwbare en geavanceerde apparatuur.

 

Onderzoek naar de oorzaak van pijn bij de huilbaby door de chiropractor

Het overmatig huilen van een huilbaby kan veel oorzaken hebben. De chiropractor kan onderzoeken wat deze oorzaak is. Vaak komt dit door problemen die ontstaan zijn tijdens de geboorte. Er kunnen namelijk problemen ontstaan in de wervelkolom door het draaien en samendrukken van de baby tijdens de geboorte. Ook wanneer er hard aan de baby getrokken wordt tijdens de geboorte, kan de baby klachten ontwikkelen. Maar wanneer moet u met uw huilbaby naar de chiropractor voor een behandeling? Als uw baby erg onrustig en nerveus is en veel moet huilen natuurlijk. Maar ook als uw baby slaapproblemen heeft, een overstrekte houding heeft, naar de oren grijpt, een vertraagde ontwikkeling heeft of problemen heeft bij het zuigen, kan de hulp van een chiropractor uitkomst bieden.

Grondig onderzoek

De chiropractor onderzoekt dan of uw huilbaby gebaat is bij decompressietherapie. Het huilen kan natuurlijk ook een andere oorzaak hebben. Bekijk de verschillende oorzaken van het vele huilen en beslis of u naar de chiropractor moet met uw huilbaby. Neem contact op met de praktijk van Chiropractie Munksgaard bij u in de buurt, in Den Haag, Wateringseveld, Amsterdam, Heemstede of Zaanstad. U kunt ook mailen naar info@munksgaard.nl.

Bekijk ook eens

Ischias klachten | Manuele therapie Heemstede | Pijn in onderrug Amsterdam