Kinderen en volwassenen

De nieuwste behandelingen

Grondig onderzoek eerst

Onze chiropractor helpt uw huilbaby

Als u een huilbaby heeft, dan kan de behandeling van een chiropractor hulp bieden. Dit is wellicht niet een oplossing die u snel zou bedenken, maar het blijkt dat 94% van de zuigelingen na twee weken na een behandeling bij de chiropractor geen last meer had van koliek. Een koliek is een van de redenen dat uw baby pijn kan hebben. Hierdoor huilt uw baby overmatig. Chiropractie Munksgaard zorgt altijd voor een effectieve behandeling op maat, met betrouwbare en geavanceerde apparatuur. U kunt bij ons terecht in Amsterdam, Koog aan de Zaan, Den Haag en Heemstede.

 

Onderzoek naar de oorzaak van pijn bij de huilbaby door de chiropractor

Het overmatig huilen van een huilbaby kan veel oorzaken hebben. Onze chiropractor in Zaandam kan onderzoeken wat deze oorzaak is. Vaak komt dit door problemen die ontstaan zijn tijdens de geboorte. Er kunnen namelijk problemen ontstaan in de wervelkolom door het draaien en samendrukken van de baby tijdens de geboorte. Ook wanneer er hard aan de baby getrokken wordt tijdens de geboorte, kan de baby klachten ontwikkelen. U kunt met uw huilbaby naar de chiropractor voor een behandeling als uw baby erg onrustig en nerveus is en veel moet huilen. Ook als uw baby slaapproblemen of een overstrekte houding heeft, naar de oren grijpt, een vertraagde ontwikkeling heeft of problemen heeft bij het zuigen, kan een chiropractor uitkomst bieden.

Maak een afspraak voor grondig onderzoek

Als u bij ons een afspraak maakt, onderzoekt onze chiropractor of uw huilbaby gebaat is bij decompressietherapie. Het huilen kan natuurlijk ook een andere oorzaak hebben. Denk na over de verschillende oorzaken van het vele huilen en beslis of u voor een behandeling van een van onze chiropractors kan helpen voor uw huilbaby. Neem contact op met een van onze praktijken bij u in de buurt. U doet dit door te e-mailen naar info@munksgaard.nl.