Praktijk Amsterdam Zuidas

Headaches, Neck pain and Lower back complaints...
Why not come in for a Screening?

Are you struggling with:
- debilitating Headaches and Migraines 
- Neck and Shoulder pain that is hindering your work or personal performance
- Backache that just simply will not go away?

Book a screening with one of our two chiropractors! We will do a chiropractic screening for only EUR 25,00. We will tell you the results directly and let you know if chiropractic can help you. Just phone us to make an appointment or book online at the blue button to see if we can help you.

Praktijk Amsterdam Zuidas

Gustav Mahlerplein 2
1082 MA Amsterdam

Telefoon: 020 - 2142111
E-mail: info@chiropractiezuidas.nl

For optimal convenience, the clinic is located right next to Amsterdam Zuid train station, in the Regus Vinoly building pictured below. Kindly exit station Amsterdam Zuid towards Gustav Mahlerplein, the opposite side of the station to the WTC buildings. Then turn right and you will see the entrance to the Regus Vinoly building opposite Cafe Koetjes en Kalfjes. Let the friendly receptionists on the ground floor know that you are here to see the Chiropractor, and they will give you a security pass and instruct you to go to level 1, where our Chiropractors will be there to welcome you to the clinic.

We look forward to taking care of you soon!

CHIROPRACTOREN

Yunju Lee
Heemstede, Amsterdam Zuidas

Yunju Lee
Heemstede, Amsterdam Zuidas

Chiropractor Yunju Lee, D.C. woonde in Engeland, voordat ze in juni 2017 naar Nederland kwam. Ze komt oorspronkelijk uit Zuid Korea, maar heeft ook in Canada en Nieuw Zeeland gewoond. Ze is erg enthousiast over Nederland en kijkt ernaar uit om haar leven hier op te bouwen.

Ze heeft haar chiropractie opleiding gedaan aan het AECC in Bournemouth, Engeland. Daarna heeft ze als chiropractor gewerkt in Cambridgeshire en Leceistershire. Yunju heeft diverse vervolgopleidingen gedaan en is gespecialiseerd in het behandelen van zwangere vrouwen, baby’s en kinderen. Door het toepassen van zachte en effectieve technieken helpt chiropractie bij zwangerschap en bevalling.

Voordat ze chiropractor werd, heeft Yunju gewerkt als designer van juwelen en sieraden. Ze heeft hiervoor een opleiding gevolgd in Londen. Haar passie lag echter niet in het ontwerpen van sieraden, maar in het ontwerp van het menselijk lichaam. Chiropractie was het vak dat het beste aansloot bij haar wens om het menselijk lichaam beter te laten functioneren, te stabiliseren en optimaliseren. Ze is erg dankbaar dat ze mensen kan helpen en hun gezondheid kan verbeteren.

Yunju heeft veel vertrouwen in het zelfgenezend vermogen van ons lichaam. Chiropractie helpt om het zenuwstelsel optimaal te laten functioneren en daarnaast dienen we ons lichaam zelf zo goed mogelijk te voeden met de juiste ingrediënten. Ze is gedreven om haar patiënten goed goed mogelijk te helpen, op een natuurlijke en veilige manier.

Lid van SCN en NCA

Andrew Tuck
Zaanstad, Amsterdam Zuidas

Andrew Tuck
Zaanstad, Amsterdam Zuidas

"Mijn naam is Andrew Tuck (35) en ik ben geboren en opgegroeid in Durban, Zuid Afrika. Daar heb ik ook mijn Chiropractie Opleiding gedaan en vervolgens twee jaar gewerkt. Sinds vijf jaar woon en werk ik in Nederland.

Het is mijn passie om mensen te begeleiden en te helpen 'hun beste zelf' te worden. Met Chiropractie verbeteren we de kans op een goede gezondheid en fitheid. Als we de pijn weghalen hebben we de kans om volledig te leven.

Mijn belangrijkste hobbies zijn reizen en sporten; hardlopen en in de sportschool bezig zijn geven mij energie. Om te relaxen hou ik specifiek van balsporten: golf, tennis en cricket. Ik probeer elke dag om een positieve invloed te zijn, zowel thuis als in de praktijk. Ik hoop mij zo goed voor te hebben gesteld en hoop u te ontmoeten en te helpen om 'uw beste zelf' te worden."

Lid van CCA en SNRC

Praktijk Amsterdam Zuidas