Kinderen en volwassenen

De nieuwste behandelingen

Grondig onderzoek eerst

Manuele therapie in Heemstede

Met manuele therapie kunnen de specialisten van Chiropractie Munksgaard in Heemstede de oorzaak van uw pijn vinden en vervolgens behandelen. Al 20 jaar maken wij gebruik van succesvolle behandelmethodes. Door de nieuwste apparatuur en technieken kunnen wij de oorzaak achterhalen. Bovendien hebben onze specialisten zelf ook ruime ervaring en gedegen kennis. Bij ons bent u verzekerd van een persoonlijke behandeling. Wij helpen u weer gezond te worden en wij adviseren u persoonlijk over een passende behandelmethode en een betere levensstijl.

 

Manuele therapie om gewrichtspijnen te behandelen

Uiteraard kunt u met verschillende klachten bij ons terecht. Heeft u last van gewrichtspijnen? Met behulp van manuele therapie kunnen de specialisten van onze praktijk deze pijnen behandelen. Na een uitgebreid onderzoek van uw klachten worden de resultaten met u besproken. Op basis van de resultaten en het gesprek met u, zetten we een persoonlijk behandelplan op. De behandeling wordt opgedeeld in twee consulten: het onderzoek en de behandeling zelf. We behandelen niet alleen gewrichtspijnen, maar ook rugklachten, hernia’s, hoofdpijn en nekklachten.

Meer informatie en contact

Wilt u graag meer informatie ontvangen over de manuele therapie door Chiropractie Munksgaard? Neem dan contact met ons op. Maak gebruik van ons contactformulier of stuur een e-mail naar heemstede@munksgaard.nl en wij beantwoorden deze zo spoedig mogelijk. U kunt bij ons niet alleen terecht voor manuele therapie, maar ook voor therapie bij een hernia.