Praktijk Heemstede

Praktijk Heemstede
Herenweg 80a
2101 MN Heemstede

Telefoon: 023 - 5290506
Email: heemstede@munksgaard.nl

De praktijk is goed bereikbaar met de auto, gratis parkeren voor de deur. Ook de bus stopt in de straat.
Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam, registratienummer 34208160.

Openingstijden: van maandag t/m vrijdag van 8:00 - 17:00 uur

Chiropractoren

Per Munksgaard
Den Haag, Heemstede, Zaanstad

Per Munksgaard
Den Haag, Heemstede, Zaanstad

Per Munksgaard is in Denemarken geboren en opgegroeid en heeft daar een basisopleiding geneeskunde gevolgd. Daarna is hij naar Amerika gegaan en heeft aan het Palmer College of Chiropractic de opleiding tot chiropractor succesvol afgerond. In 1989 is hij naar Nederland gekomen en begonnen met zijn werkzaamheden als chiropractor. Per Munksgaard bezoekt regelmatig congressen in Amerika om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

"Ik ben van mening dat iedereen een zorgvuldig onderzoek verdient naar de oorzaak van zijn/haar klachten. Als de chiropractor de echte oorzaak heeft gevonden, wordt de behandeling daarop afgestemd. Altijd persoonlijk, want ieder mens is uniek."

Lid van SCN en NCA

Yunju Lee
Heemstede, Amsterdam Zuidas

Yunju Lee
Heemstede, Amsterdam Zuidas

Chiropractor Yunju Lee, D.C. woonde in Engeland, voordat ze in juni 2017 naar Nederland kwam. Ze komt oorspronkelijk uit Zuid Korea, maar heeft ook in Canada en Nieuw Zeeland gewoond. Ze is erg enthousiast over Nederland en kijkt ernaar uit om haar leven hier op te bouwen.

Ze heeft haar chiropractie opleiding gedaan aan het AECC in Bournemouth, Engeland. Daarna heeft ze als chiropractor gewerkt in Cambridgeshire en Leceistershire. Yunju heeft diverse vervolgopleidingen gedaan en is gespecialiseerd in het behandelen van zwangere vrouwen, baby’s en kinderen. Door het toepassen van zachte en effectieve technieken helpt chiropractie bij zwangerschap en bevalling.

Voordat ze chiropractor werd, heeft Yunju gewerkt als designer van juwelen en sieraden. Ze heeft hiervoor een opleiding gevolgd in Londen. Haar passie lag echter niet in het ontwerpen van sieraden, maar in het ontwerp van het menselijk lichaam. Chiropractie was het vak dat het beste aansloot bij haar wens om het menselijk lichaam beter te laten functioneren, te stabiliseren en optimaliseren. Ze is erg dankbaar dat ze mensen kan helpen en hun gezondheid kan verbeteren.

Yunju heeft veel vertrouwen in het zelfgenezend vermogen van ons lichaam. Chiropractie helpt om het zenuwstelsel optimaal te laten functioneren en daarnaast dienen we ons lichaam zelf zo goed mogelijk te voeden met de juiste ingrediënten. Ze is gedreven om haar patiënten goed goed mogelijk te helpen, op een natuurlijke en veilige manier.

Lid van SCN en NCA

Ryan Ebeling
Den Haag, Heemstede

Ryan Ebeling
Den Haag, Heemstede

Sinds 2022 werkt chiropractor Ryan Ebeling in onze praktijken in Heemstede en Den Haag. Hij stelt zich aan u voor: "De afgelopen 22 jaar heb ik het voorrecht gehad om als chiropractor te werken in de Verenigde Staten, Argentinië en Nieuw-Zeeland. De afgelopen 8 jaar heb ik mijn eigen praktijk gehad, in Zuid-Australië. Ik heb chiropractie gestudeerd aan de ‘University of Western States’ in Oregon en ben daar cum laude afgestudeerd. Chiropractische zorg verlengde mijn tenniscarrière na een aantal knie- en schouderblessures die ik als professional en amateur opliep. Na herstel realiseerde ik me dat het verspreiden van welzijn en gezondheid naar anderen mijn levensroeping zou zijn. Ik heb gewerkt met honderdjarigen en pasgeboren baby's, zwangere moeders en professionele atleten, en mensen uit alle lagen van de bevolking. Mijn doel is altijd hetzelfde: met mijn patiënten op zoek gaan naar optimale gezondheid."

Lid van SNRC en CCA

Assistenten

Bernadette Bouchier
Heemstede

Bernadette Bouchier
Heemstede
Inge Vermeulen
Heemstede

Inge Vermeulen
Heemstede