Huilbaby behandeling

Het overmatig huilen van een huilbaby kan verminderd worden door een speciale behandeling bij de chiropractor. Veel huilbaby’s zijn gebaat bij een behandeling van de chiropractor. Bij Chiropractie Munksgaard bent u welkom. We begrijpen dat u dit probleem graag wil verhelpen, maar dat kan niet zonder de oorzaak te achterhalen. Ook hiervoor bent u bij ons welkom. Wij zullen de oorzaak van het overmatig huilen achterhalen en bepalen of uw huilbaby gebaat is bij een behandeling van de chiropractor.

Naar de chiropractor met uw huilbaby: op zoek naar de juiste behandeling

Komt u naar de chiropractor met uw huilbaby, dan zullen we op zoek gaan naar de juiste behandeling. Hiervoor zullen we eerst de oorzaak moeten vinden. Vaak gaat het om koliek, darmkrampjes. Uit onderzoek blijkt dat in twee weken na de behandeling 94% van de zuigelingen geen last meer heeft van koliek, en dus minder huilt. Vaak is een oorzaak van overmatig huilen ook dat er problemen zijn ontstaan in de wervelkolom, door het draaien, trekken en samendrukken van de baby tijdens de bevalling.

Wanneer komt u met een huilbaby in aanmerking voor een chiropractie behandeling?

Er zijn verschillende kenmerken waarbij het slim is om met uw baby naar de chiropractor te gaan. Let erop als uw baby veel naar de oren grijpt, zich overstrekt, veel huilt of slaapproblemen heeft. Ook bij een vertraagde ontwikkeling, asymmetrische vorm van het hoofd of bewegingen is het verstandig om een afspraak te maken bij de chiropractor. Deze zal onderzoeken wat de juiste behandeling is voor uw huilbaby. Neem voor vragen, of om een afspraak te maken, contact met ons op door te bellen naar 075-6314833.

Bekijk ook eens

Huilbaby chiropractor | Ischias klachten | Manuele therapie Heemstede