Kinderen en volwassenen

De nieuwste behandelingen

Grondig onderzoek eerst

Chronische lage rugpijn behandelen in Heemstede

Voor het behandelen van chronische lage rugpijn kunt u terecht bij Chiropractie Munksgaard, gevestigd in Den Haag, Wateringseveld, Amsterdam, Zaanstad en Heemstede. Heeft u last van lage rugpijn? U bent niet de enige: 80% van alle mensen krijgt er een keer mee te maken. Onze ervaren chiropractoren helpen u graag.

 

De oplossing voor chronische lage rugpijn is chiropractie

Chiropractie kan veel verschillende klachten verhelpen. Een van die klachten is chronische lage rugpijn, die kan worden veroorzaakt door blokkades in de wervelkolom. Het behandelen van uw klachten start met een uitgebreid onderzoek tijdens het eerste consult. Met behulp van de onderzoeksresultaten beantwoorden wij in het tweede consult deze vragen:

  • Wat veroorzaakt de pijn?
  • Kan de chiropractor mij helpen?
  • Hoe vaak moet ik komen om me te laten behandelen?

Na de diagnose stelt de chiropractor een behandelingsplan voor. Als u hiermee akkoord gaat, wordt er meteen met de eerste behandelingen gestart. Zo verminderen onze chiropractoren uw klachten zo snel mogelijk.

Neem contact met ons op als u rugpijn ervaart

Heeft u vragen over de behandeling van lage rugpijn bij Chiropractie Munksgaard? Of wilt u graag een brochure ontvangen met meer informatie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Bel dan naar 023-5290506 of vul het contactformulier in. Je kunt ook een e-mail sturen naar heemstede@munksgaard.nl.