Chronische lage rugpijn

Het behandelen van chronische lage rugpijn laat u over aan de chiropractoren van Chiropractie Munksgaard. Wij zijn gevestigd in Den Haag, Zaanstad en Heemstede. 80% van alle mensen krijgt een keer te maken met chronische rugpijn. Onze specialisten maken gebruik van een persoonlijk behandelplan om u van de pijn af te helpen. Wij pakken de pijn aan bij de bron!

Chiropractie als oplossing voor chronische lage rugpijn

 

Chiropractie kan veel verschillende klachten verhelpen. Een van die klachten is chronische lage rugpijn, die kan worden veroorzaakt door blokkades in de wervelkolom. Het behandelen van uw klachten start met een uitgebreid onderzoek tijdens het eerste consult. Met behulp van de onderzoeksresultaten beantwoorden wij in het tweede consult enkele vragen, zoals hoe vaak u bij ons langs moet komen voor de behandeling.

Afhankelijk van de hevigheid en de duur van uw klachten kunnen we een behandelplan voor u opstellen. Hierin staat precies wat we voor u kunnen doen, welke technieken en apparatuur we hiertoe inzetten en wat u zelf kunt doen om de klachten te verminderen. Gaat u akkoord? Dan beginnen we meteen met de behandelingen.

Neem contact op voor een antwoord op uw vragen

Heeft u vragen over de behandeling van lage rugpijn bij Rugkliniek Chiropractie Munksgaard? Wilt u meer weten over uw mogelijkheden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Mail hiervoor naar info@munksgaard.nl. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit. Wij voldoen namelijk aan de eisen van de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) en de Stichting Chiropractie Nederland (SCN) voor de kwaliteitsbewaking. Daarnaast volgen onze specialisten regelmatig studies om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en technieken in het vakgebied.

Bij Chiropractie Munksgaard staan onze chiropractoren altijd voor u klaar om de behandeling van chronische lage rugpijn te verhelpen. Wij pakken de pijn bij de bron aan!

Bekijk ook eens

Chronische lage rugpijn Scheveningen | Decompressie behandeling |Decompressie therapie