Decrompressiteheraptie

Spinale decompressietherapie is een behandeling bij rugklachten. Deze behandeling op het gebied van decompressie laat u bij Chiropractie Munksgaard doen door onze specialisten. De succesvolle behandelmethode is geschikt bij diverse rugklachten. Druk op de tussenwervelschijven is vaak de oorzaak van rugklachten. Deze druk kan leiden tot vervorming van de tussenwervelschijven, waardoor zenuwen in het nauw komen. Dit veroorzaakt klachten zoals pijn, gevoelloosheid en tintelingen. Chiropractie Munksgaard heeft al vele jaren ervaring met het behandelen van deze klachten. Wij helpen u graag van uw klachten af in een van onze vestigingen, met een effectieve decompressie behandeling. Deze zijn gevestigd in Den Haag, Heemstede, Koog aan de Zaan en Amsterdam.

Decompressietherapie voor mensen met diverse rugklachten

Onder meer mensen met een hernia, ischias en uitstralende rugpijn hebben veel baat bij decompressietherapie. Deze behandeling op het gebied van decompressie is geschikt voor volwassenen. Voordat we beginnen aan de behandeling, volgen eerst twee consulten. Tijdens het eerste consult onderzoekt onze chiropractor uw klachten, waarna in het tweede consult de resultaten van het onderzoek worden besproken. Ook wordt het behandelplan voorgesteld. Wanneer u dat wenst, wordt er direct gestart met de behandeling op het gebied van decompressie.

Maak een afspraak met één van onze consulten

Bij Chiropractie Munksgaard onderzoeken en behandelen we uw rugklachten met spinale decompressietherapie. Hierbij wordt er gebruikt gemaakt van geavanceerde apparatuur en de meest actuele behandelkennis uit het vakgebied. Wilt u direct een afspraak maken? Dit kunt u eenvoudig online doen. Vervolgens neemt onze assistente zo spoedig mogelijk contact met u op. Als u nog meer vragen heeft kunt u ook contact met ons opnemen. Op onze contactpagina vindt u de contactgegevens van onze vestigingen. Wij zijn telefonisch en per e-mail te bereiken. Laat ons u van uw rugklachten afhelpen en maak gebruik van onze spinale decompressietherapie. Wij pakken de pijn bij de bron aan, met een effectieve decompressie behandeling!