KWALITEITSGARANTIE

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) en de Stichting Chiropractie Nederland (SCN). Al onze chiropractoren zijn geregistreerd chiropractor bij een erkende beroepsvereniging: de NCA of de DCF.

De Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) zorgt voor registratie en kwaliteitsbewaking van de chiropractoren in Nederland. De NCA is een door consumentenorganisaties goedgekeurde organisatie met een streng toelatingsbeleid, bij- en nascholing en klacht- en tuchtrecht.

Stichting Chiropractie Nederland (SCN) is een onafhankelijke stichting. Deze ziet toe op de naleving van strenge kwaliteitseisen ter bescherming van zowel de patiënten als de chiropractoren. Ieder jaar dient elke chiropractor een verplicht aantal nascholingsuren te volgen om hun registratie te behouden. Tijdens deze nascholing wordt veel aandacht geschonken aan onderwerpen zoals diagnostiek, onderzoekstechnieken, röntgendiagnostiek, neurologie en orthopedie.

KLACHTENREGELING

Mocht u onverhoopt toch een klacht hebben, dan voorziet de NCA in richtlijnen om uw klacht op te lossen. Deze richtlijnen vindt u hier.

Een aantal verzekeraars stellen een zogeheten Plato eis waar alternatieve zorgverleners aan moeten voldoen. Onze chiropractoren voldoen aan deze Plato eis.