Behandeling van gewrichtsklachten op de Zuidas in Amsterdam

De behandeling van gewrichtsklachten door de specialisten van Chiropractie Munksgaard op de Zuidas in Amsterdam biedt u een professionele oplossing voor uw klachten. Moeiteloos bewegen, werken, sporten en uw hobby’s uitvoeren. Dat wilt u nu, maar in de toekomst toch ook? Met het ouder worden kunnen spieren en gewrichten veranderen. U kunt last krijgen van uw gewrichten, wat tot klachten kan leiden. Chiropractie kan een effectieve behandelmethode zijn bij gewrichtsklachten.

Neem contact met ons op

Onderzoek

Als blijkt dat de chiropractor u kan helpen, wordt het behandelplan met u besproken en daarna kan worden gestart met de behandelingen. Bijna alle gewrichten kunnen behandeld worden door de chiropractor. In de meeste gevallen zorgt een bewegingsbeperking van het gewricht voor klachten. Indien deze bewegingsbeperking weg wordt genomen door manuele therapie, kunnen gewrichten en spieren herstellen. Pijn zal dan verminderen of verdwijnen. Voedingssupplementen spelen ook een belangrijke rol. Onze chiropractors kunnen u hierin deskundig adviseren.

Behandeling

Als u voor het eerst bij onze chiropractor komt, zal de chiropractor eerst een gesprek met u hebben over uw klachten en vervolgens een uitgebreid onderzoek doen. Het is belangrijk om eerst zorgvuldig te analyseren hoe de klachten ontstaan zijn, voordat een effectieve behandeling gestart kan worden. Dit onderzoek doet de chiropractor tijdens het eerste consult. De uitslagen krijgt u tijdens het tweede consult en dan zal ook het behandelplan worden besproken.

Maak een afspraak

Neem contact op met onze experts om een afspraak te maken voor de behandeling van uw gewrichtsklachten. Onze deskundige chiropractors staan klaar om u niet alleen te helpen met gewrichtsklachten maar kunnen ook andere klachten behandelen, zoals tintelingen in de handen en voeten. Laat geen dag langer voorbijgaan zonder de stap te zetten naar een leven vrij van pijn.