Behandeling ischias Amsterdam

De behandeling van een ischias laat u in Amsterdam en omgeving uitvoeren door de specialisten van Chiropractie Munksgaard. Ischias ontstaat vaak door een ontsteking van een zenuwwortel en kan voor vervelende pijnen in de bil of het been zorgen. Bij Chiropractie Munksgaard behandelen we al ruim 20 jaar met succes de oorzaken van Ischias. Maak een afspraak met een van onze specialisten voor een uitgebreid onderzoek en kies voor de meest effectieve behandeling van ischias in de regio Amsterdam.

Behandeling ischias regio Amsterdam

In de chiropractie staan de wervelkolom en het zenuwstelsel centraal. Bij Chiropractie Munksgaard helpen we u graag bij het bereiken van uw optimale gezondheid door de pijn aan te pakken bij de bron. Bij de behandeling van ischias in onze vestiging nabij Amsterdam zullen we dan ook eerst de wervelkolom onderzoeken en deze controleren op mogelijke blokkades. Wanneer de werkelijke oorzaak van uw klachten is vastgesteld kunnen we een behandelplan voor u opstellen waarna de behandeling van ischias kan beginnen. Voor de behandeling maken wij gebruik van verschillende technieken en geavanceerde apparatuur.

Kwaliteitsgarantie van Munksgaard

Wij voldoen aan de eisen van de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) en de Stichting Chiropractie Nederland (SCN) voor de kwaliteitsbewaking. Ook volgen onze specialisten regelmatig studies om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en technieken in het vakgebied. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden met betrekking tot de behandeling van ischias in regio Amsterdam of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op via e-mail of telefoon: 075-6314833.

Bij Chiropractie Munksgaard staan onze specialisten dagelijks voor u klaar om de behandeling van uw ischias in Amsterdam en omgeving te verzorgen.

Bekijk ook eens

Behandeling zenuwpijn | Chiropractie | Chiropractie bij heupklachten