Kinderen en volwassenen

De nieuwste behandelingen

Grondig onderzoek eerst

Pijn in uw onderrug in Amsterdam

Pijn in uw onderrug en op zoek naar een behandeling in de regio Amsterdam? Bekijk dan eens de unieke visie van Chiropractie Munksgaard. Bij ons staat uw gezondheid voorop en gaan we direct op zoek naar de oorzaak van uw klachten om de pijn bij de bron aan te kunnen pakken. Tijdens de behandeling van pijn in de onderrug wordt in onze praktijk in regio Amsterdam gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en meest geavanceerde apparatuur. Hierdoor bieden wij u altijd de best mogelijke behandeling!

 

Pijn in de onderrug laten verhelpen

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 80% van de mensen wel eens last heeft van zijn of haar rug. Vaak is rust of het aannemen van een andere houding een goede oplossing. Heeft u echter hevige, aanhoudende pijnklachten in uw rug dan raden we u aan langs te komen. Niet elke rugklacht is hetzelfde. U kunt bijvoorbeeld last hebben van hoge rugpijn of pijn in het midden van de rug. Het is ook mogelijk dat u een behandeling voor spit de beste oplossing is. Bij onze praktijk brengen we uw lichamelijke gezondheid zorgvuldig in kaart voordat een eventuele behandeling aan bod komt. Door onder meer de wervelkolom te onderzoeken gaan we op zoek naar de diepere oorzaak van uw klachten waarna we de pijn kunnen aanpakken bij de bron.

Ontdek alle praktische informatie

Reken af met pijn in de onderrug en maak een afspraak met een ervaren chiropractor van onze praktijk. U kunt altijd een e-mail sturen naar zaanstad@munksgaard.nl. Ook in onze praktijken in Heemstede en Den Haag kunnen we voor u een onderzoek of behandeling inplannen!