Heupklachten in Amsterdam

Onderzoek en behandeling van uw heupklachten laat u in de regio Amsterdam over aan Chiropractie Munksgaard. Al 20 jaar helpen we mensen gezond te worden en te blijven. Door het behandelen van verschillende rug-, nek- en gewrichtspijnen kunt u belemmerd worden in uw doen en laten. Bij onze praktijk helpen we u graag weer gezond te worden en voorzien we u graag van een advies over een passende behandelmethode en een betere levensstijl.

 

Heupklachten verhelpen door specialisten

Heupklachten komen voor op alle leeftijden bij zowel mannen als vrouwen. Niet alle heupklachten hebben dezelfde bron waardoor bijpassende behandelmethode divers zijn. Bij Chiropractie Munksgaard gaan we eerst op zoek naar de oorzaak van de pijn alvorens een behandelplan op te stellen. Tijdens een eerste consult zal onze specialist een gesprek met u voeren en een uitgebreid lichamelijk onderzoek doen om een beter beeld te krijgen van de klachten. Vervolgens kunnen we met gebruik van speciale technieken uw heupklachten behandelen: wij zijn uw specialist in Amsterdam! B

Maak een afspraak bij onze praktijk

Chiropractie Munksgaard staat voor betrouwbaarheid, professionaliteit en vooruitstrevendheid. Onze specialisten volgen regelmatig studies om hun kennis actueel te houden en gebruik te kunnen maken van de nieuwste en meest geavanceerde behandelapparatuur. Voor het effectief behandelen van uw heupklachten komt u in de regio Amsterdam dan ook naar Chiropractie Munksgaard in Zaanstad. Wij gebruiken geavanceerde apparatuur en de meest actuele behandelkennis uit het vakgebied.