Behandeling van scoliose bij uw kind in Heemstede

Voor een behandeling van scoliose bij uw kind gaat u naar Chiropractie Munksgaard, met praktijken in Heemstede, maar ook in Den Haag, Amsterdam en Koog aan de Zaan. Er zijn veel verschillende soorten van scoliose. Vaak is de oorzaak hiervan niet bekend, maar dat betekent niet dat de klachten niet behandeld kunnen worden. Sommige vormen van scoliose kunnen verholpen worden, bij andere vormen kunnen alleen de klachten verminderd worden door bijvoorbeeld een behandeling bij de chiropractor.

 

Klachten van scoliose bij uw kind verminderen

Worden de rugklachten bij de scoliose van uw kind steeds heftiger, en wilt u weten wat een chiropractor in Heemstede eraan kan doen? Maak dan eens een afspraak bij Chiropractie Munksgaard. Tijdens het eerste consult wordt uw kind dan volledig onderzocht om vervolgens een behandelplan op te stellen. Zo stelt de chiropractor in Heemstede vast wat de beste behandeling voor scoliose is. De gemiddelde leeftijd waarop scoliose bij uw kind ontstaat is 12 jaar. Dit kan bijvoorbeeld komen door een abnormale houding, een verschil in beenlengte of vergroeiing. Het kan ook aangeboren zijn. In dit geval is het alleen mogelijk om de klachten te verminderen.

Maak direct een afspraak

Is er scoliose vastgesteld bij uw kind of denkt u dat uw kind scoliose heeft en woont u in regio Heemstede? Neem dan direct contact op met Chiropractie Munksgaard. Zo kunnen we samen werken aan een vermindering van de klachten middels manuele therapie. Stuur voor meer informatie of om een afspraak te maken een e-mail naar info@munksgaard.nl.