Scoliose bij kind

Voor een behandeling van scoliose bij uw kind gaat u naar Chiropractie Munksgaard. Er zijn veel verschillende soorten van scoliose. Vaak is de oorzaak hiervan niet bekend, maar dat betekent niet dat de klachten niet behandeld kunnen worden. Sommige vormen van scoliose kunnen verholpen worden, bij andere vormen kunnen alleen de klachten verminderd worden door bijvoorbeeld een behandeling bij de chiropractor.

Klachten van scoliose bij uw kind verminderen

Worden de klachten van scoliose bij uw kind steeds heftiger, en wilt u weten wat u eraan kunt doen? Maak dan eens een afspraak bij Chiropractie Munksgaard. Tijdens het eerste consult wordt uw kind dan volledig onderzocht om vervolgens een behandelplan op te stellen; wat is de beste behandeling voor de scoliose bij uw kind? De gemiddelde leeftijd waarop scoliose ontstaat is 12 jaar. Dit kan bijvoorbeeld komen door een abnormale houding, een beenlengte verschil of vergroeiing. Het kan ook aangeboren zijn; in dit geval is het alleen mogelijk om de klachten te verminderen.

Maak direct een afspraak

Is er scoliose vastgesteld bij uw kind, of denkt u dat uw kind scoliose heeft? Neem dan direct contact op met Chiropractie Munksgaard. Zo kunnen we samen werken aan een vermindering van de klachten. Bel voor meer informatie of om een afspraak te maken naar 075-6314833.

Bekijk ook eens

Scoliose chiropractor | Spit behandeling | Therapie voor hernia