Kinderen en volwassenen

De nieuwste behandelingen

Grondig onderzoek eerst

De behandeling van ischias

Voor de behandeling van ischias kunt u terecht bij Chiropractie Munksgaard, gevestigd in Den Haag, Koog aan de Zaan, Amsterdam en Heemstede. Wanneer u last hebt van zenuwpijn die begint in de rug en via de bil doorloopt tot in het been, kan het zijn dat u ischias heeft. Dit is een vorm van uitstralende pijn in uw rug. Onze chiropractors stellen een precieze diagnose en helpen u zo snel van uw klachten af.

 

Een chiropractische behandeling van ischias, bij ons in onder andere Amsterdam

Chiropractie richt zich op de wervelkolom en het zenuwstelsel. Blokkades in de wervelkolom kunnen onder meer leiden tot ischiasklachten. Andere symptomen die kunnen wijzen op ischias zijn:

Voor de behandeling die bij u past kunt u naar onze chiropractors in onder andere Amsterdam gaan. Wij beginnen altijd met een uitgebreid onderzoek. Vervolgens krijgt u tijdens het tweede consult, met de diagnose, antwoord op de volgende vragen:

  • Wat is er aan de hand?
  • Kan de chiropractor mij helpen?
  • Hoe vaak moet ik komen voor een behandeling?

Daarna stelt de chiropractor een behandelplan aan u voor. Als u hiermee akkoord gaat, wordt er meteen met de eerste behandeling gestart. Tijdens de behandeling wordt de blokkade bij uw ruggenwervels gecorrigeerd met manuele therapie. Zo helpen wij u uiteindelijk af van uw rug- of heupklachten in onze praktijk in Amsterdam.

Stel uw vragen over de behandeling van ischias

Hebt u vragen over de behandeling van ischias bij onze praktijk in onder andere Amsterdam? Of wilt u graag een brochure ontvangen met meer informatie? Aarzel dan niet om ons te benaderen. Bel naar de praktijk van Chiropractie Munksgaard bij u in de buurt of neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@munksgaard.nl.