De behandeling van ischias

Voor de behandeling van ischias kunt u terecht bij Rugkliniek Chiropractie Munksgaard, gevestigd in Den Haag, Wateringseveld, Amsterdam, Zaanstad en Heemstede. Wanneer u last hebt van zenuwpijn die begint in de rug en via de bil doorloopt tot in het been, kan het zijn dat u ischias heeft. Dit is een vorm van uitstralende rugpijn. Onze chiropractoren stellen een precieze diagnose en helpen u zo snel van uw klachten af.

 

Een chiropractische behandeling van ischias, bij ons in onder andere Amsterdam

Chiropractie richt zich op de wervelkolom en het zenuwstelsel. Blokkades in de wervelkolom kunnen onder meer leiden tot ischiasklachten. Andere symptomen die kunnen wijzen op ischias zijn:

·         Pijn in de onderrug, die wordt versterkt door hoesten, niezen en persen

·         Een branderig of verdoofd gevoel

·         Spierzwakte en krachtverlies

·         Tragere reflexen in benen en voeten

·         Tintelingen of pijn in benen, voeten en tenen

·         Spierkramp en pijn bij druk op bepaalde plaatsen van de zenuw

·         Scoliose

Voor de behandeling die bij u past kunt u naar de chiropractoren van Chiropractie Munksgaard in onder andere Amsterdam gaan. Wij beginnen altijd met een uitgebreid onderzoek. Vervolgens krijgt u tijdens het tweede consult, met de diagnose, antwoord op de volgende vragen:

·         Wat is er aan de hand?

·         Kan de chiropractor mij helpen?

·         Hoe vaak moet ik komen voor een behandeling?

Daarna stelt de chiropractor een behandelplan aan u voor. Als u hiermee akkoord gaat, wordt er meteen met de eerste behandeling gestart. Tijdens de behandeling wordt de blokkade bij uw ruggenwervels gecorrigeerd. Zo helpen wij u uiteindelijk van uw pijn af.

Stel uw vragen over de behandeling van ischias

Hebt u vragen over de behandeling van ischias bij Chiropractie Munksgaard in onder andere Amsterdam? Of wilt u graag een brochure ontvangen met meer informatie? Aarzel dan niet om ons te benaderen. Bel naar de praktijk van Chiropractie Munksgaard bij u in de buurt, vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@munksgaard.nl.

Bekijk ook eens

Behandeling ischias Amsterdam | Behandeling zenuwpijn | Chiropractie