Behandeling ischias

Voor de behandeling van ischias komt u naar Chiropractie Munksgaard, gevestigd in Den Haag, Zaanstad en Heemstede. Ischias ontstaat vaak door een ontsteking van een zenuwwortel en kan voor vervelende pijnen in de bil of het been zorgen. Chiropractie Munksgaard heeft al vele jaren ervaring met de behandeling van de oorzaken van ischias. Onze chiropractoren kunnen een precieze diagnose stellen en vervolgens uw klachten verminderen of verhelpen. Maak direct een afspraak met een van onze specialisten voor een zorgvuldig onderzoek.

Een chiropractische behandeling voor ischias

In de chiropractie staan de wervelkolom en het zenuwstelsel centraal. Blokkades in de wervelkolom kunnen onder meer leiden tot ischiasklachten.

Symptomen die kunnen wijzen op ischias zijn:

  • Pijn in de onderrug, versterkt door hoesten, niezen en persen
  • Een branderig of verdoofd gevoel
  • Spierzwakte en krachtverlies
  • Tragere reflexen in benen en voeten
  • Tintelingen en/of pijn in benen, voeten en tenen
  • Spierkramp en pijn bij druk op bepaalde plaatsen van de zenuw

Voor de behandeling van ischias kunt u naar de chiropractoren van Chiropractie Munksgaard gaan. Wij beginnen met een uitgebreid onderzoek. Tijdens het tweede consult bekijken we wat er nu precies aan de hand is en of wij u voldoende kunnen helpen. Daarna stellen we een behandelplan op om onder andere te bekijken hoe vaak u langs zou moeten komen. Pas als u met dit plan akkoord gaat, beginnen we met de daadwerkelijke behandeling.

Vragen? Een afspraak maken? Mail gerust!

Heeft u vragen over de behandeling van ischias bij Chiropractie Munksgaard? Aarzel dan niet om ons te benaderen. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak in te plannen. U contacteert ons door te mailen naar info@munksgaard.nl.

Bij Chiropractie Munksgaard staan onze specialisten dagelijks voor u klaar om de behandeling van ischias te verzorgen. Wij pakken de pijn bij de bron aan!

Bekijk ook eens

Behandeling ischias Amsterdam | Behandeling zenuwpijn | Chiropractie