We onderzoeken en behandelen u met de meest geavanceerde apparatuur die wereldwijd beschikbaar is! Meer weten? Kijk hier!

Behandeling

Om een optimaal resultaat te behalen, bestaat de chiropractische behandeling uit drie fases.

Fase 1: Correctie
Fase van intensieve behandeling waarbij het doel is uw pijn (of andere klachten) te verminderen. De chiropractor zal ervoor zorgen dat de irritatie van de wervelkolom en het zenuwstelsel vermindert. Een tijdelijke verlichting van de klacht betekent niet altijd dat de echte oorzaak is verdwenen. Het is belangrijk dat u uw lichaam genoeg tijd geeft om een goede stabilisatie te bereiken.

Fase 2: Stabilisatie
Door de chiropractische correcties begint de wervelkolom zich gedurende langere periodes te stabiliseren. Klachten verdwijnen of verminderen. Door deze stabilisatie krijgen de zwakke delen in uw lichaam de tijd om te herstellen en aan te sterken.

Fase 3: Onderhoud
De wervelkolom is gestabiliseerd en kan enige stress verwerken. Nu is het belangrijk ervoor te zorgen dat uw lichaam niet geleidelijk aan weer terugkeert naar de oude situatie. U zou het kunnen vergelijken met de tandarts. We laten wel ons gebit elk half jaar controleren, waarom dan niet de wervelkolom?