Herniaklachten worden opgelost in Heemstede

Heeft u een hernia, dan kunt u de herniaklachten laten behandelen bij Chiropractie Munksgaard, gevestigd in Den Haag, Zaanstad en Heemstede, Amsterdam en Wateringseveld. Bij een hernia is er sprake van een uitpuilende tussenwervelschijf tussen twee wervels. Een hernia kan verschillende klachten geven. Dit is vaak rugpijn, maar kan ook hoofdpijn, pijn in het nek- en schoudergebied en pijn die uitstraalt naar de arm of uw been zijn. Er kan ook sprake zijn van tintelingen of uitvalverschijnselen van bepaalde spieren. Bij ons kunt u terecht voor onderzoek en behandeling van uw hernia. We boeken goede resultaten met het gebruik van decompressietherapie. Zo lossen we herniaklachten op in onze praktijken.

 

Wij behandelen uw herniaklachten

Chiropractie kan een oplossing zijn wanneer u een hernia heeft en de klachten wilt laten verminderen. Onze ervaren chiropractoren helpen u graag! Uw eerste consult bestaat uit onderstaande elementen:

  • een gesprek met de chiropractor
  • een uitgebreid lichamelijk onderzoek
  • röntgenfoto’s (Den Haag) of een iDXA-Scan (Zaanstad en Heemstede)
  • meting van het functioneren van uw zenuwstelsel met een Subluxation Scan
  • meting van de bloeddruk

Tijdens het tweede consult bespreekt de chiropractor de resultaten van alle onderzoeken met u en stelt hij of zij een behandelingsplan voor. Gaat u daarmee akkoord, dan wordt tijdens het tweede consult direct begonnen met uw chiropractisch behandeltraject, zoals decompressietherapie. Zo wordt u op deskundige wijze van uw herniaklachten afgeholpen, onder andere in onze praktijken.

Maak een afspraak voor een behandeling

Heeft u vragen over chiropractie bij Chiropractie Munksgaard om uw hernia te behandelen en de klachten te verminderen? Wilt u graag een brochure ontvangen met meer informatie? Schroom niet om ons te benaderen. U krijgt meer informatie over de behandeling van herniaklachten door te bellen naar 023-5290506, naar onze praktijk in Heemstede, of bel naar onze praktijk in Amsterdam, op het telefoonnummer 020-2142111. Vul ons contactformulier in.