Hernia klachten

Heeft u een hernia, dan kunt u de klachten laten behandelen bij Chiropractie Munksgaard, gevestigd in Den Haag, Zaanstad en Heemstede. Bij een hernia is er sprake van een uitpuilende tussenwervelschijf tussen twee wervels. Een hernia kan verschillende klachten geven: rugpijn, hoofdpijn, pijn in het nek- en schoudergebied en pijn die uitstraalt naar de arm of het been. Er kan ook sprake zijn van tintelingen of uitvalverschijnselen van bepaalde spieren.

Chiropractie om uw hernia klachten te verhelpen

 

Chiropractie kan een oplossing zijn wanneer u een hernia heeft en de klachten wilt verminderen. Onze ervaren chiropractoren boeken uitstekende resultaten met het gebruik van decompressie therapie. Uw eerste consult bestaat uit een aantal elementen, zoals een uitgebreid lichamelijk onderzoek.

Tijdens het tweede consult bespreekt de chiropractor de resultaten van alle onderzoeken met u. Afhankelijk van de plaats van uw hernia, de hevigheid en de duur van uw klachten kunnen we een behandelplan voor u opstellen. Hierin staat precies wat we voor u kunnen doen, welke technieken en apparatuur we hiertoe inzetten en wat u zelf kunt doen om de klachten te verminderen.

Ontdek onze mogelijkheden

Heeft u vragen over de mogelijkheden bij Chiropractie Munksgaard om uw hernia te behandelen en de klachten te verminderen? Schroom niet om contact met ons op te nemen. U vindt de telefoonnummers van de dichtstbijzijnde praktijk op onze contactpagina. Liever mailen? Wij zijn te bereiken via info@munksgaard.nl.

Onze chiropractoren staan altijd voor u klaar om uw hernia klachten effectief te bestrijden. Wij pakken de pijn aan bij de bron!

Bekijk ook eens

Hernia klachten Amsterdam | Heupklachten | Heupklachten Amsterdam