Behandeling hernia rug

De behandeling van een hernia in uw rug laat u uitvoeren door de specialisten van Chiropractie Munksgaard. Wij hebben drie praktijken, te Den Haag, Heemstede en Zaanstad. Onze chiropractoren helpen u door middel van een intensieve en effectieve behandeling uw rugklachten te laten verminderen of verdwijnen. Voordat we overgaan tot de behandeling doen we een zorgvuldig onderzoek naar de oorzaken van uw klachten.

De meest effectieve behandeling van de hernia in uw rug

 

Chiropractie is de meest effectieve behandeling voor de hernia in uw rug. Bij een hernia is er sprake van een uitpuilende tussenwervelschijf tussen twee wervels. Chiropractie houdt zich bezig met het verhelpen van dergelijke blokkades in de wervelkolom. De behandeling van Chiropractie Munksgaard bestaat uit drie stappen:

  • Correctie: intensieve behandeling, waarmee pijn wordt verminderd
  • Stabilisatie: stabiliseren van zwakkere delen in uw rug, zodat klachten verwijderen/verminderen)
  • Onderhoud: periodieke controles

Doordat chiropractie zich richt op de oorzaak van de pijn, is het de meest effectieve behandeling voor de hernia in uw rug. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de zeer succesvolle decompressie therapie.

Maak een afspraak voor een consult

Voordat we beginnen aan de behandeling van de hernia in uw rug, volgen eerst twee consulten. Tijdens het eerste consult onderzoekt de chiropractor u, waarna in het tweede consult de resultaten van het onderzoek worden besproken en het behandelplan wordt voorgesteld. Tijdens dit tweede consult wordt gestart met de behandeling. Maak een afspraak voor het eerste consult of vraag naar meer informatie door contact met ons op te nemen. Wij zijn te bereiken via het mailadres info@munksgaard.nl.

Onze chiropractoren voeren een effectieve behandeling van een hernia in de rug uit. Vragen? Neem dan contact op!

Bekijk ook eens

Behandeling hernia rug Amsterdam | Behandeling ischias | Behandeling ischias Amsterdam