De behandeling van een hernia in uw rug in Heemstede

Voor de behandeling van een hernia in uw rug kunt u terecht bij Chiropractie Munksgaard, gevestigd in Den Haag, Wateringseveld, Amsterdam, Heemstede en Zaanstad. Onze gespecialiseerde chiropractoren helpen u door middel van een intensieve behandeling af van uw rugklachten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de zeer succesvolle decompressietherapie.

 

De meest effectieve behandeling van een hernia in uw rug

Chiropractie bij ons in Amsterdam, Heemstede of elders, zoals in Den Haag, is de meest effectieve behandeling voor de hernia in uw rug. Bij een hernia is er sprake van een uitpuilende tussenwervelschijf tussen twee wervels. Chiropractie houdt zich bezig met het verhelpen van dergelijke blokkades in de wervelkolom. De behandeling van Chiropractie Munksgaard wordt altijd uitgevoerd door zeer ervaren chiropractoren en bestaat uit drie stappen:

  • Correctie: intensieve behandeling, waarmee pijn wordt verminderd.
  • Stabilisatie: stabiliseren van zwakkere delen in uw rug, zodat klachten verwijderen/verminderen).
  • Onderhoud: periodieke controles.

Doordat chiropractie zich richt op de oorzaak van de pijn, is het de meest effectieve behandeling voor de hernia in uw rug. Bovendien komen er ook geen medicijnen of operaties aan te pas!

Maak een afspraak voor een consult

Voordat we beginnen aan de behandeling van de hernia in uw rug, volgen eerst twee consulten in onze praktijk. Tijdens het eerste consult onderzoekt en ondervraagt uw chiropractor u, waarna in het tweede consult de resultaten van het onderzoek worden besproken en het behandelplan wordt voorgesteld. Tijdens dit tweede consult wordt gestart met de decompressietherapie. Maak direct een afspraak voor het eerste consult door te bellen naar of 023-5290506, (Heemstede) of door te bellen naar 020-2142111, naar onze praktijk in Amsterdam. U kunt ook e-mailen naar heemstede@munksgaard.nl of info@chiropractiezuidas.nl, om onze praktijk in Amsterdam te bereiken.