Heupklachten

Voor een effectieve behandeling van uw heupklachten komt u naar Chiropractie Munksgaard. Wij hebben praktijken in Den Haag, Zaanstad en Heemstede. Heup- en bekkenklachten komen op alle leeftijden voor, zowel bij mannen als bij (zwangere) vrouwen. Deze problemen in het heupgewricht geven vaak pijnklachten in de lies, uitstralend naar de binnenzijde van de knie. Onze ervaren chiropractoren achterhalen de oorzaak van uw pijn met een deskundig onderzoek. Zij stellen een diagnose en behandelen u om uw pijn te verminderen.

Chiropractie om heupklachten te verminderen

Bij Chiropractie Munksgaard hebben de chiropractoren allemaal jarenlange ervaring met chiropractie. Wanneer er blokkades in de wervelkolom zijn ontstaan, kunnen overal in het lichaam klachten optreden. Heupklachten kunnen vaak verholpen worden door chiropractie. Wij stellen een compleet en persoonlijk behandeltraject op. Daarnaast geven wij enkele tips om klachten in de toekomst te kunnen voorkomen. Het behandeltraject bestaat uit drie fasen:

  • Correctie: een intensieve behandeling om uw pijn te verminderen
  • Stabilisatie: zwakke delen in uw lichaam krijgen de tijd om aan te sterken en te herstellen
  • Onderhoud: als de wervelkolom weer stabiel is, zorgt periodieke controle ervoor dat uw lichaam niet weer terugkeert naar haar oude staat

Neem contact op om een afspraak in te plannen

Heeft u vragen over chiropractie bij Chiropractie Munksgaard ter behandeling van uw heupklachten? Neem contact op door een mail te sturen naar info@munksgaard.nl. Liever bellen? Ook dat kan. U vindt het nummer van uw dichtstbijzijnde praktijk via onze contactpagina. We kunnen dan ook meteen een onderzoek of behandeling inplannen.

Met al uw rug-, nek-en heupklachten gaat u naar Chiropractie Munksgaard. De chiropractor die de pijn aanpakt bij de bron

Bekijk ook eens

Heupklachten Amsterdam | Heupklachten Zaandam | Hoge rugpijn