Kinderen en volwassenen

De nieuwste behandelingen

Grondig onderzoek eerst

Heupklachten nabij Zaandam

Heeft u last van heupklachten, kom dan langs bij Chiropractie Munksgaard in Zaandam voor een deskundige diagnose. Steeds meer wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat chiropractie een positief effect heeft op de vermindering van nek-, rug- en heupklachten. Mede door deze evidentie kiezen steeds meer mensen ervoor om hun klachten te laten onderzoeken en behandelen bij een chiropractor.

 

Heupklachten laten verhelpen

Bij Munksgaard Chiropractie helpen we al ruim 20 jaar mensen met heupklachten in Zaandam en omgeving. Onze specialisten staan voor professionaliteit, betrouwbaarheid en vooruitstrevendheid waardoor we altijd gebruik maken van de laatste kennis uit het vakgebied en geavanceerde behandelapparatuur. Als chiropractor geloven we dat veel heupklachten hun oorsprong vinden in de wervelkolom en het zenuwstelsel. We beginnen dan ook altijd met het onderzoeken van de wervelkolom om eventuele blokkades op te sporen waarna we een behandelmethode kunnen bepalen. Heeft u last van heupklachten? Kom dan eens langs bij onze chiropractor in Zaandam voor een onderzoek om te zien hoe we u het beste kunnen helpen.

Neem contact met ons op als u last heeft van uw heupen

Maak eenvoudig online een afspraak voor de behandeling van heupklachten in omgeving Zaandam. Onze assistente neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor overige vragen en meer informatie neemt u contact met ons op. Ook in onze praktijken in Den Haag en Heemstede kunt u terecht voor een zorgvuldig onderzoek naar de oorzaak van uw klachten.