Kinderen en volwassenen

De nieuwste behandelingen

Grondig onderzoek eerst

Therapie voor een hernia in Den Haag

Chiropractie Munksgaard biedt een succesvolle therapie voor nek- en rugklachten zoals een hernia, die uitgevoerd wordt in onze praktijk in Den Haag, Amsterdam, Heemstede of Koog aan de Zaan. Een hernia is zeer pijnlijk en heeft invloed op uw gehele gezondheid. Wij passen spinale decompressie toe, waarbij uw klachten grotendeels of volledig verdwijnen. Nederlands onderzoek toont aan dat door deze vorm van therapie voor een hernia 76% van de patiënten volledig herstelt, terwijl 96% een aanzienlijke verbetering merkt na een behandeling in onze praktijk in bijvoorbeeld Den Haag. Daarbij is het een comfortabele therapie die u liggend ondergaat. Na ongeveer vijf tot acht behandelingen merkt u een verbetering en bespreken we het vervolgtraject.

 

Een therapie voor uw hernia in onze praktijk in onder andere Den Haag

Bij een hernia en andere rugproblemen veroorzaakt te weinig ruimte tussen de ruggenwervels pijn en andere ongemakken. Er komt te veel druk te staan op een plek in de wervelkolom, waardoor de wervels te dicht op elkaar gaan staan. Door decompressie toe te passen, komt er weer ruimte vrij, zodat u weer goed kunt bewegen en de druk op de wervels verdwijnt. Behalve dat de behandeling succesvol wordt toegepast voor een hernia werkt de behandeling ook bij de volgende problematiek:

Meld uzelf aan voor therapie

De therapie voor een hernia of andere rug- en nekklachten verloopt in onze praktijk in Den Haag als volgt: we bespreken eerst de klachten met u en doen een onderzoek naar het beste behandelplan. Tijdens de therapie voor het verhelpen van een hernia in onze praktijk in Den Haag neemt u plaats op een comfortabele bank, waar u wordt vastgezet met een koord. Uw chiropractor past de decompressie toe en zorgt voor de juiste druk, waarna die de gegevens invoert op de aangesloten computer. Vervolgens start de behandeling van uw hernia, bijvoorbeeld met oefeningen. Maak een afspraak door te e-mailen naar denhaag@munksgaard.nl.