Scoliose behandeling

Heeft u last van scoliose, dan is het slim om eens naar Chiropractie Munksgaard te gaan voor een behandeling. In 80% van de gevallen wordt geen oorzaak gevonden voor scoliose; dit betekent echter niet dat de klachten niet verminderd kunnen worden. Tijdens het eerste consult worden alle klachten besproken en wordt bekeken of u gebaat bent bij een behandeling van de chiropractor; elke vorm van scoliose is namelijk anders.

Een scoliose behandeling bij Chiropractie Munksgaard

Heeft u last van scoliose of andere rugklachten, dan wordt er een persoonlijke behandeling opgesteld bij Chiropractie Munksgaard. Tijdens het eerste consult wordt onderzocht wat precies de problemen zijn. Allereerst een gesprek; wat is uw medische voorgeschiedenis en wat zijn precies de klachten? Daarna volgen verschillende tests waaronder een Total Bodyscan. Hieraan kan gezien worden waar de problemen precies zitten. Het kan voorkomen dat er geen schade te zien is; dan worden de rugklachten veroorzaakt door een verkeerde houding.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Heeft u last van scoliose of andere rugklachten, dan kunt u voor een behandeling terecht bij Chiropractie Munksgaard. Wij bekijken graag met welke behandeling we u kunnen helpen en zorgen er graag voor dat uw klachten verminderd worden. U kunt voor meer informatie, of om een afspraak te maken bellen naar 075-6314833.

Bekijk ook eens

Scoliose bij kind | Scoliose chiropractor | Spit behandeling