Praktijk Wateringseveld

Praktijk Wateringseveld
Laan van Wateringseveld 1000
2548 CS Den Haag

Telefoon: 070 - 3941157
E-mail: wateringseveld@munksgaard.nl

Chiropractoren

Lauren Forbes
Den Haag, Wateringseveld

Lauren Forbes
Den Haag, Wateringseveld

“Mijn naam is Lauren Forbes. Ik ben verhuisd vanuit Zuid Afrika (Pretoria) naar Nederland om deel uit te gaan maken van het fantastische team van Chiropractie Munksgaard. 

Ik heb mijn opleiding tot chiropractor gevolgd in Durban. Vervolgens ben ik als chiropractor gaan werken en heb ik twee praktijken gehad in Zuid Afrika. Inmiddels heb ik ruim tien jaar werkervaring als chiropractor. Ik vind het een geweldig vak en ik geniet van elke dag. Het geeft veel voldoening om mensen weer te laten functioneren zonder pijn of beperkingen. Het werken met mensen vind ik fijn en daarbij heb ik een speciale interesse voor het helpen van kinderen en behandelen van sportblessures."

Lid van SNRC en DCF

 

Liesbeth de Hoop
Wateringseveld

Liesbeth de Hoop
Wateringseveld

Mijn naam is Liesbeth de Hoop. In 2003 heb ik mijn studie Chiropractie aan het AECC in Engeland afgerond. Dit is een universitaire opleiding. De eerste jaren na mijn afstuderen heb ik in het noorden van het land gewerkt, waar ik veel ervaring  met het behandelen van babies heb opgedaan. Sinds 2009 werk ik met veel plezier in de praktijk in het Wateringse veld.

Ik geniet elke dag van mijn vak als chiropractor en behandel mensen in alle leeftijdsgroepen, maar daarnaast heb ik speciale interesses voor de zwangere patient en babies. Het is een uitdaging om elk persoon als individu te zien en zo goed mogelijk te helpen met een passende behandeling om het lichaam optimaal te laten functioneren. 

Lid van SCN en NCA

Kimera Reddy
Wateringseveld

Kimera Reddy
Wateringseveld

Mijn naam is Kimera Reddy en ik stel me graag aan u voor. In 2022 ben ik van Johannesburg in Zuid-Afrika verhuisd naar Nederland. Ik heb mijn Masters of Chiropractic behaald aan de Durban University of Technology, in 2015.

Ik help graag mensen van alle leeftijden, van jong tot oud. Naast de chiropractische behandelingen vind ik het belangrijk om een duidelijke uitleg te geven aan patiënten over het minimaliseren van pijn door het verbeteren van levensstijl, dagelijkse oefeningen en ergonomie. Ik ben een rustig en meelevend persoon en kijk ernaar uit om mensen te helpen met het verminderen van emotionele en fysieke stress.

Ik ben recent moeder geworden en heb nu ‘verse kennis’ over wat chiropractie kan betekenen bij zwangerschap en baby’s. Daarnaast heb ik speciale belangstelling voor dieren en hoop ik op een dag een gecertificeerde dieren-chiropractor te zijn. 

Lid van SCN en NCA