Praktijk Wateringseveld

Praktijk Wateringseveld
Laan van Wateringseveld 1000
2548 CS Den Haag

Telefoon: 070 - 3941157
E-mail: balie@chiropractiewateringseveld.nl

Chiropractoren

Lauren Forbes
Den Haag, Wateringseveld

Lauren Forbes
Den Haag, Wateringseveld

“Mijn naam is Lauren Forbes. Ik ben verhuisd vanuit Zuid Afrika (Pretoria) naar Nederland om deel uit te gaan maken van het fantastische team van Chiropractie Munksgaard. 

Ik heb mijn opleiding tot chiropractor gevolgd in Durban. Vervolgens ben ik als chiropractor gaan werken en heb ik twee praktijken gehad in Zuid Afrika. Inmiddels heb ik ruim tien jaar werkervaring als chiropractor. Ik vind het een geweldig vak en ik geniet van elke dag. Het geeft veel voldoening om mensen weer te laten functioneren zonder pijn of beperkingen. Het werken met mensen vind ik fijn en daarbij heb ik een speciale interesse voor het helpen van kinderen en behandelen van sportblessures."

 

Liesbeth de Hoop
Wateringseveld

Liesbeth de Hoop
Wateringseveld

Mijn naam is Liesbeth de Hoop. In 2003 heb ik mijn studie Chiropractie aan het AECC in Engeland afgerond. Dit is een universitaire opleiding. De eerste jaren na mijn afstuderen heb ik in het noorden van het land gewerkt, waar ik veel ervaring  met het behandelen van babies heb opgedaan. Sinds 2009 werk ik met veel plezier in de praktijk in het Wateringse veld.

Ik geniet elke dag van mijn vak als chiropractor en behandel mensen in alle leeftijdsgroepen, maar daarnaast heb ik speciale interesses voor de zwangere patient en babies. Het is een uitdaging om elk persoon als individu te zien en zo goed mogelijk te helpen met een passende behandeling om het lichaam optimaal te laten functioneren. 

Glen Potgieter
Wateringseveld

Glen Potgieter
Wateringseveld

Chiropractor Glen Potgieter heeft meer dan 20 jaar ervaring in het behandelen van patiënten. Hij komt uit Zuid-Afrika en heeft zijn opleiding gevolgd in San Fransisco. In 1996 is hij Summa Cum Laude afgestudeerd als chiropractor.

Nadat hij in Nederland terecht kwam, heeft hij een aantal jaren in Brabant en Limburg gewerkt. Daarna heeft Glen 15 jaar een succesvolle chiropractie praktijk gehad in Dordrecht. Nadat hij deze praktijk heeft verkocht, is hij in 2018 bij Chiropractie Munksgaard komen werken, waar hij van harte welkom is met al zijn kennis en ervaring!

Glen gelooft in de uitspraak van Thomas Edison: "The doctor of the future will give no medicine, but will interest his patient in the care of the human frame, in diet and in the cause and prevention of disease". Het is zijn doel om een hoog niveau van service te bieden en om chiropractie bekender te maken. Door een gezonde wervelkolom, een gezond eetpatroon en beweging kunnen we meer dan wij denken!