Een effectieve behandeling van rugklachten

Voor een effectieve behandeling van uw rugklachten bezoekt u de experts van Chiropractie Munksgaard, de chiropractiepraktijk gevestigd in Den Haag, Zaanstad en Heemstede. Rugpijn is een vervelende en steeds terugkomende pijn. Voor een effectieve behandeling van uw rugklachten is het belangrijk dat de oorzaak wordt vastgesteld. Daarna kan de pijn worden verlicht en kunnen uw rugklachten verdwijnen. Wij zoeken de oorzaak van uw pijnklachten en stellen daarna een behandelplan op om u van de pijn af te helpen.

De beste behandeling van rugklachten met chiropractie

Rugpijn duidt mogelijk op een wervelkolomblokkade. Bij zo’n blokkade komen zenuwen onder druk te staan, waardoor u op allerlei plekken in uw lichaam pijn kunt voelen. Een van de plekken waar vaak pijnklachten ontstaan is de rug. Met chiropractie kan de blokkade gecorrigeerd worden. Tijdens uw eerste consult bij Chiropractie Munksgaard ondergaat u een uitgebreid onderzoek. Aan de hand van de onderzoeksresultaten wordt bekeken wat de rugklachten veroorzaakt en hoe vaak u langs zou moeten komen voor een behandeling om effect te hebben. Na afloop van deze diagnose wordt er een behandelingsplan opgesteld. Gaat u met dit plan akkoord? Dan voert de chiropractor meteen de eerste behandelingen uit. Op die manier kunnen onze chiropractoren uw rugpijn zo snel mogelijk bestrijden.

Mail voor een afspraak

Maak eenvoudig online een afspraak om uw rugpijn te bestrijden met behulp van een behandeling van Chiropractie Munksgaard. Onze assistente neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor overige vragen en meer informatie kunt u ook bellen of e-mailen. U vindt het telefoonnummer van onze vestigingen op onze contactpagina. Per mail zijn we bereikbaar via info@munksgaard.nl. Onze chiropractoren staan altijd voor u klaar om rugpijn effectief te bestrijden. Wij pakken de pijn bij de bron aan!

Bekijk ook eens

Rugpijn bovenrug | Rugpijn midden | Scoliose behandeling