Rugpijn bestrijden

Rugpijn laat u bestrijden bij Chiropractie Munksgaard, gevestigd in Den Haag, Wateringseveld, Zaanstad, Amsterdam en Heemstede. Rugpijn is vaak een vervelende en steeds terugkomende pijn. Om uw rugpijn effectief te bestrijden is het belangrijk dat de oorzaak wordt vastgesteld. Daarna is het pas mogelijk om van de rugpijn af te komen of om de pijn in ieder geval te verlichten. Wilt u weten wat de oorzaak is van uw rugpijn? Wilt u weten hoe wij uw rugpijn bestrijden? Onze chiropractoren helpen u graag verder!

 

 

Rugpijn verminderen met chiropractie

Rugpijn duidt mogelijk op een blokkade in de wervelkolom. Bij zo’n blokkade komen zenuwen namelijk onder druk te staan, waardoor u op allerlei plekken in uw lichaam pijn kunt voelen. Een van die vele plekken is de rug. Gelukkig kan met chiropractie de blokkade gecorrigeerd worden. Tijdens uw eerste consult bij Chiropractie Munksgaard ondergaat u een uitgebreid onderzoek. Aan de hand van de onderzoeksresultaten beantwoordt de chiropractor in het tweede consult vragen als:

-          Wat veroorzaakt de rugpijn?

-          Kan de chiropractor u helpen?

-          Hoe vaak moet u langskomen voor behandeling?

U krijgt een behandelingsplan voorgesteld na afloop van deze diagnose. Gaat u met dit plan akkoord? Dan voert de chiropractor meteen de eerste behandelingen uit. Op die manier kunnen onze chiropractoren rugpijn zo snel mogelijk bestrijden.

 

Contact

Heeft u vragen over hoe we bij Chiropractie Munksgaard uw rugpijn kunnen bestrijden? Of wilt u graag een brochure ontvangen met meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen:

-          Vul het contactformulier in;

-          Bel naar 070 - 3543288 (Den Haag), 075 - 6314833 (Zaanstad) of 023 - 5290506 (Heemstede);

-          Stuur uw email naar denhaag@munksgaard.nl, zaanstad@munksgaard.nl of heemstede@munksgaard.nl.

Bekijk ook eens

Rugpijn bovenrug | Rugpijn midden | Scoliose behandeling