Kinderen en volwassenen

De nieuwste behandelingen

Grondig onderzoek eerst

Rugpijn bestrijden

Rugpijn in bijvoorbeeld uw bovenrug laat u bestrijden bij Chiropractie Munksgaard, gevestigd in Den Haag, Koog aan de Zaan, Heemstede en op de Zuidas in Amsterdam. Rugpijn is vaak een vervelende en steeds terugkomende pijn. Om uw rugpijn effectief te bestrijden is het belangrijk dat de oorzaak wordt vastgesteld. Daarna is het pas mogelijk om van de rugpijn in uw bovenrug af te komen of om de pijn in ieder geval te verlichten. Wilt u weten wat de oorzaak is van uw rugpijn? Wilt u weten hoe wij uw rugpijn bestrijden? Onze chiropractoren helpen u graag verder!

 

Rugpijn in onder andere uw bovenrug verminderen met chiropractie

Rugpijn in het midden of boven in uw rug duidt mogelijk op een blokkade in de wervelkolom. Bij zo’n blokkade komen zenuwen namelijk onder druk te staan, waardoor u op allerlei plekken in uw lichaam pijn kunt voelen. Een van die vele plekken is de rug. Gelukkig kan met chiropractie in onder andere Heemstede de blokkade gecorrigeerd worden. Tijdens uw eerste consult bij Chiropractie Munksgaard ondergaat u een uitgebreid onderzoek. Aan de hand van de onderzoeksresultaten beantwoordt de chiropractor in het tweede consult vragen als:

  • Wat veroorzaakt de rugpijn?
  • Kan de chiropractor u helpen?
  • Hoe vaak moet u langskomen voor behandeling?

U krijgt een behandelingsplan voorgesteld na afloop van deze diagnose. Gaat u met dit plan akkoord? Dan voert de chiropractor in Amsterdam of op een andere vestiging meteen de eerste behandelingen uit. Op die manier kunnen onze chiropractoren rugpijn in bijvoorbeeld uw bovenrug zo snel mogelijk bestrijden.

Neem direct contact met ons op als u rugpijn in uw bovenrug heeft

Heeft u vragen over hoe we bij Chiropractie Munksgaard uw rugpijn kunnen bestrijden? Of wilt u graag een brochure ontvangen met meer informatie over andere klachten, zoals een behandeling voor nekklachten of een behandeling voor gewrichtsklachten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via ons contactformulier. U kunt ook bellen naar 070 - 3543288 (Den Haag), 075 - 6314833 (Zaanstad) of 023 - 5290506 (Heemstede) of een e-mail sturen naar denhaag@munksgaard.nl, zaanstad@munksgaard.nl of heemstede@munksgaard.nl.