Rugpijn bestrijden

Rugpijn laat u bestrijden door de experts van Chiropractie Munksgaard, gevestigd in Den Haag, Zaanstad en Heemstede. Rugpijn is vaak een vervelende en steeds terugkomende pijn. Om het doeltreffend te kunnen behandelen is het belangrijk dat de oorzaak wordt vastgesteld. Daarna is het mogelijk om van de rugpijn af te komen of de pijn te verlichten. Wij zoeken de oorzaak van uw pijn en stellen daarna een behandelplan op om u van de pijn af te helpen.

Rugpijn bestrijden met chiropractie

Rugpijn duidt mogelijk op een wervelkolomblokkade. Bij zo’n blokkade komen zenuwen namelijk onder druk te staan, waardoor u op allerlei plekken in uw lichaam pijn kunt voelen. Een van die vele plekken is de rug. Met chiropractie kan de blokkade gecorrigeerd worden. Tijdens uw eerste consult bij Chiropractie Munksgaard ondergaat u een uitgebreid onderzoek. Aan de hand van de onderzoeksresultaten wordt bekeken wat de rugpijn veroorzaakt en hoe vaak u langs zou moeten komen voor behandeling om effect te hebben.

U krijgt een behandelingsplan voorgesteld na afloop van deze diagnose. Gaat u met dit plan akkoord? Dan voert de chiropractor meteen de eerste behandelingen uit. Op die manier kunnen onze chiropractoren rugpijn zo snel mogelijk bestrijden.

Afspraak maken? Mail gerust!

Maak eenvoudig online een afspraak om uw rugpijn te bestrijden met behulp van een behandeling van Chiropractie Munksgaard. Onze assistente neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor overige vragen en meer informatie kunt u ook bellen of e-mailen. Op onze contactpagina vindt u de telefoonnummers van onze praktijk bij u in de buurt. Per mail zijn we bereikbaar via info@munksgaard.nl.

Onze chiropractoren staan altijd voor u klaar om rugpijn effectief te bestrijden. Wij pakken de pijn bij de bron aan!

Bekijk ook eens

Rugpijn bovenrug | Rugpijn midden | Scoliose behandeling