Pijn in onderrug Amsterdam

Pijn in uw onderrug en op zoek naar een behandeling in de regio Amsterdam? Bekijk dan eens de unieke visie van Chiropractie Munksgaard. Bij ons staat uw gezondheid voorop en gaan we direct op zoek naar de oorzaak van uw klachten om de pijn bij de bron aan te kunnen pakken. Tijdens de behandeling van pijn in de onderrug wordt in onze praktijk in regio Amsterdam gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en meest geavanceerde apparatuur. Hierdoor kunnen wij u altijd de best mogelijke behandeling bieden!

Pijn in de onderrug bestrijden in de regio Amsterdam

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 80% van de mensen wel eens last heeft van zijn of haar rug. Vaak is rust of het aannemen van een andere houding een goede oplossing. Heeft u echter hevige, aanhoudende pijn in uw onderrug dan raden we u aan langs te komen in onze praktijk in regio Amsterdam. Niet elke rugklacht is hetzelfde. Bij Chiropractie Munksgaard brengen we uw lichamelijke gezondheid zorgvuldig in kaart voordat een eventuele behandeling aan bod komt. Door onder meer de wervelkolom te onderzoeken gaan we op zoek naar de diepere oorzaak van uw klachten waarna we de pijn kunnen aanpakken bij de bron. 

Zo plant u een afspraak in

Reken af met pijn in de onderrug en maak een afspraak met onze praktijk regio Amsterdam. U kunt altijd bellen naar 075-6314833 of stuur een e-mail naar zaanstad@munksgaard.nl. Ook in onze praktijken in Heemstede en Den Haag kunnen we voor u een onderzoek of behandeling inplannen!

Pijn in de onderrug laat u in Amsterdam en omgeving behandelen bij Chiropractie Munksgaard.

Bekijk ook eens

Rugpijn bestrijden | Rugpijn bovenrug | Rugpijn midden