Rugpijn bovenrug

De behandeling van rugpijn in uw bovenrug laat u door de deskundige chiropractoren van Chiropractie Munksgaard uitvoeren. Wij hebben drie praktijken in de Randstad en vele jaren ervaring met het behandelen van lage en hoge rugpijn. Hoge rugpijn wordt gevoeld tussen de nekwervels en de ribbenkast. Meestal heeft men hoge rugpijn tussen de schouderbladen. Net als bij lage rugpijn heeft hoge rugpijn te maken met het beknellen van de zenuwen. Wilt u weten wat de oorzaak is van uw rugpijn en hoe u er vanaf komt? Onze ervaren chiropractoren kunnen, na deskundig onderzoek, een diagnose stellen en een behandelplan opstellen om een einde te maken uw pijn.

Chiropractie als oplossing voor rugpijn in de bovenrug

De chiropractoren van Chiropractie Munksgaard hebben allemaal jarenlange ervaring met chiropractie. Chiropractie is een vorm van geneeskunde waarin de wervelkolom en het zenuwstelsel centraal staan. Blokkades in uw wervelkolom kunnen tot allerlei klachten leiden, zoals rugpijn in de bovenrug. De chiropractor verhelpt uw klachten door deze blokkades te corrigeren.

Een behandeling bij Chiropractie Munksgaard bestaat uit drie fases:

  • Correctie: een intensieve behandeling om uw pijn te verminderen
  • Stabilisatie: zwakke delen in uw lichaam krijgen de tijd om aan te sterken en te herstellen
  • Onderhoud: als de wervelkolom weer stabiel is, zorgt periodieke controle ervoor dat uw lichaam niet weer terugkeert naar haar oude staat

Meer weten? Neem contact op!

Heeft u vragen over een behandeling van rugpijn in uw bovenrug bij Chiropractie Munksgaard? Neem dan contact met ons op! Op onze contactpagina vindt u de contactgegevens van onze verschillende praktijken. Ook kunt u voor uw vragen of het maken van een afspraak een mail sturen naar het adres info@munksgaard.nl. Onze assistenten neemt dan binnen korte tijd contact met u op.

Bij Chiropractie Munksgaard stellen we een effectief behandelplan op om rugpijn in uw bovenrug te bestrijden. Heeft u nog vragen? Stel ze dan gerust!

Bekijk ook eens

Rugpijn midden | Scoliose behandeling | Scoliose bij kind