Rugpijn midden

Voor behandeling van de rugpijn in het midden van uw rug kunt u terecht bij Chiropractie Munksgaard in Den Haag, Zaanstad en Heemstede. Heeft u pijn in het midden van uw rug en wilt u daarvan de oorzaak te weten komen? Wij onderzoeken niet alleen het ontstaan van uw pijn, maar helpen u er ook graag vanaf.

 

 

Chiropractie als oplossing voor pijn in het midden van uw rug

Chiropractie is de officiële naam voor de geneeskunde die zich richt op de wervelkolom en het zenuwstelsel. De chiropractoren van Chiropractie Munksgaard kunnen u helpen wanneer er sprake is van een of meerdere blokkades in uw wervelkolom. Rugpijn in het midden van uw rug is een van de mogelijke symptomen van een wervelkolomblokkade. Onze chiropractor helpt u van uw rugpijn in het midden van de rug af door deze blokkades te corrigeren.

 

Een deskundige behandeling in drie fasen

Als u een afspraak bij ons maakt, wordt u in een van onze drie prakijken zorgvuldig onderzocht, waarna de chiropractor de diagnose stelt. Hierna volgt een deskundige behandeling, bestaande uit drie fases:

·         Correctie: een intensieve behandeling om uw pijn te verminderen.

·         Stabilisatie: zwakke delen in uw lichaam krijgen de tijd om aan te sterken en te herstellen.

·         Onderhoud: als de wervelkolom weer stabiel is, zorgt periodieke controle ervoor dat uw lichaam niet weer terugkeert naar haar oude staat.

Onze chiropractoren hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring. Zij maken graag een einde aan de rugpijn in het midden van uw rug.

Neem contact op met de praktijk bij u in de buurt

Heeft u vragen over chiropractie bij Chiropractie Munksgaard ter behandeling van de rugpijn in het midden van uw rug? Of wilt u graag een brochure ontvangen met meer informatie? Neem dan contact op door het contactformulier in te vullen, door te bellen naar de praktijk bij u in de buurt of door te mailen naar info@munksgaard.nl. Het telefoonnummer van de praktijk bij u in de buurt vindt u op onze contactpagina.

Bekijk ook eens

Scoliose behandeling | Scoliose bij kind | Scoliose chiropractor