Rugpijn midden

Voor behandeling van de rugpijn in het midden van uw rug komt u naar Chiropractie Munksgaard in Den Haag, Zaanstad of Heemstede. Wanneer u pijn heeft in de middenrug, dan onderzoeken wij de oorzaak. Zo kunnen we de pijn bij de bron aanpakken. Door onze jarenlange ervaring met het behandelen van rugpijn kunnen wij een effectief en persoonlijk behandelplan opzetten.

Chiropractie als oplossing voor pijn in het midden van uw rug

 

Chiropractie is de geneeskunde die zich richt op de wervelkolom en het zenuwstelsel. De chiropractoren van Chiropractie Munksgaard kunnen u helpen wanneer er sprake is van een of meerdere blokkades in uw wervelkolom. Rugpijn in het midden van uw rug is een van de mogelijke symptomen van een wervelkolomblokkade. Onze chiropractor helpt u van uw klachten af door deze blokkades te corrigeren.

Als u een afspraak bij ons maakt, wordt u in een van onze drie prakijken zorgvuldig onderzocht, waarna de chiropractor de diagnose stelt. Hierna volgt een deskundige behandeling, bestaande uit drie fasen:

  • Correctie: een intensieve behandeling om uw pijn te verminderen
  • Stabilisatie: zwakke delen in uw lichaam krijgen de tijd om aan te sterken en te herstellen
  • Onderhoud: als de wervelkolom weer stabiel is, zorgt periodieke controle ervoor dat uw lichaam niet weer terugkeert naar haar oude staat

Mail ons om een afspraak te maken

Heeft u vragen over chiropractie bij Chiropractie Munksgaard ter behandeling van de rugpijn in het midden van uw rug? Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op via de gegevens op onze contactpagina. Of stuur een mail naar info@munksgaard.nl. U kunt dan meteen een afspraak maken voor een behandeling.

Met al uw rug-, nek-en heupklachten gaat u naar Chiropractie Munksgaard. De chiropractor pakt de rugpijn in het midden van uw rug aan bij de bron!

Bekijk ook eens

Scoliose behandeling | Scoliose bij kind | Scoliose chiropractor