Scandagen 2023

Wilt u meer duidelijkheid over uw rugklachten? Of heeft u last van een hernia, ischias, nekpijn, hoofdpijn, tintelingen of gewrichtsklachten (zoals de knie, heup of schouder)? Onze chiropractoren zoeken de oorzaak van uw klachten. U bent van harte welkom op onze Scandagen. 

Tijdens de scandag wordt er een Substation Scan gemaakt van uw wervelkolom. Het resultaat wordt in een persoonlijk gesprek uitgelegd door de chiropractor. U krijgt meteen te horen of de chiropractor u kan helpen om uw klachten te verminderen.

Alleen op deze dag zijn de kosten slechts EUR 25,00. De chiropractoren in onze praktijk zijn gespecialiseerd in het analyseren van klachten, hebben brede kennis en veel technieken in huis. Zo kunt u met iets meer informatie op zak zelf beslissen of chiropractie iets voor u is.

Scandagen praktijk Heemstede: 14 en 16 september 2023
Aanmelden? Bel: 023 5290506 of mail heemstede@munksgaard.nl
Scandagen praktijk Zaanstad: 4 en 7 oktober 2023
Aanmelden? Bel: 075 6314833 of mail zaanstad@munksgaard.nl
Scandag praktijk Amsterdam: nog niet bekend (scan met Kinetisense)
Aanmelden? Bel: 020 2142111of mail info@chiropractiezuidas.nl
Scandagen praktijk Den Haag: 16 en 18 november 2023
Aanmelden? Bel 070 3543288 of mail denhaag@munksgaard.nl

We werken alleen op afspraak en het aantal plaatsen is beperkt.

Chiropractie helpt!    Ruim een miljoen behandelingen per jaar.
Chiropractie is na de reguliere geneeskunde en tandheelkunde de grootste vorm van gezondheidszorg wereldwijd. Jaarlijks vinden er in Nederland ruim een miljoen behandelingen plaats door NCA chiropractoren. Rugpijn en andere bewegingsklachten zijn voor een zeer groot deel van de bevolking een dagelijkse realiteit. Chiropractoren behandelen patiënten met deze klachten met als doel hem of haar klachtenvrij te maken en te houden.

Sta op voor uw rug  -  blijf niet doorlopen met rugklachten
Dat onvoldoende lichaamsbeweging ernstige gezondheidsrisico’s met zich meebrengt, is al geruime tijd bekend. Dat langdurig achtereen zitten eveneens gezondheidsrisico’s kent, is bij het grote publiek minder bekend. Het Sociaal en Cultureel Planbureau deed onlangs de zorgwekkende uitspraak dat Nederlanders met een gemiddelde van 6,8 zituren per dag het hoogst scoren van alle Europeanen. TNO onderzoek wijst daarnaast uit dat lang zitten de kans op ziektes en zelfs vroegtijdig overlijden vergroot. Om mensen daar bewust van te maken en hun zitgedrag te veranderen, heeft de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) de jaarlijkse Dag Tegen Rugpijn geintroduceerd, op 3 november. De NCA is al 40 jaar de toonaangevende beroepsorganisatie van chiropractoren in Nederland. Zij heeft preventie van rugklachten hoog in het vaandel staan en zet zich daarom in om de zitcultuur in Nederland te doorbreken. Bewustwording en actie zijn daarbij van cruciaal belang.