Scandagen 2019

Wilt u meer duidelijkheid over rugklachten? Of heeft u last van bijvoorbeeld ischias, een hernia, nekpijn, hoofdpijn, tintelingen of gewrichtsklachten? Kom dan naar de Scandag op een van de volgende dagen bij Chiropractie Munksgaard.

Koog aan de Zaan: 9 februari 2019

Heemstede: 6 april 2019

Tijdens de scandag kunt u bij Chiropractie Munksgaard terecht voor een Substation Scan, waarbij het resultaat persoonlijk wordt uitgelegd door de chiropractor. Alleen op deze dag zijn de kosten slechts EUR 20,00. De chiropractoren in onze praktijk zijn gespecialiseerd in het analyseren van klachten, hebben brede kennis en veel technieken in huis. Zo kunt u met iets meer informatie op zak zelf beslissen of chiropractie iets voor u is.

We werken alleen op afspraak en het aantal plaatsen is beperkt.
Voor een afspraak kunt u bellen:

Den Haag - tel. 070 3543288
Heemstede - tel. 023 5290506
Zaanstad - tel. 075 6314833

Chiropractie helpt!    Ruim een miljoen behandelingen per jaar.

Chiropractie is na de reguliere geneeskunde en tandheelkunde de grootste vorm van gezondheidszorg wereldwijd. Jaarlijks vinden er in Nederland ruim een miljoen behandelingen plaats door NCA chiropractoren. Rugpijn en andere bewegingsklachten zijn voor een zeer groot deel van de bevolking een dagelijkse realiteit. Chiropractoren behandelen patiënten met deze klachten met als doel hem of haar klachtenvrij te maken en te houden.

Sta op voor uw rug  -  blijf niet doorlopen met rugklachten

Dat onvoldoende lichaamsbeweging ernstige gezondheidsrisico’s met zich meebrengt, is al geruime tijd bekend. Dat langdurig achtereen zitten eveneens gezondheidsrisico’s kent, is bij het grote publiek minder bekend. Het Sociaal en Cultureel Planbureau deed onlangs de zorgwekkende uitspraak dat Nederlanders met een gemiddelde van 6,8 zituren per dag het hoogst scoren van alle Europeanen. TNO onderzoek wijst daarnaast uit dat lang zitten de kans op ziektes en zelfs vroegtijdig overlijden vergroot. Om mensen daar bewust van te maken en hun zitgedrag te veranderen, heeft de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) de campagne ‘Sta op voor je rug’ gelanceerd.

De NCA is al 40 jaar de toonaangevende beroepsorganisatie van chiropractoren in Nederland. Zij heeft preventie van rugklachten hoog in het vaandel staan en zet zich daarom in om de zitcultuur in Nederland te doorbreken. Bewustwording en actie zijn daarbij van cruciaal belang. Meer informatie kunt u vinden op www.staopvoorjerug.nl.