Kinderen en volwassenen

De nieuwste behandelingen

Grondig onderzoek eerst

Behandeling zenuwpijn

Voor de behandeling van zenuwpijn komt u naar de specialist, Chiropractie Munksgaard. Wij zijn gevestigd in Den Haag, Zaanstad en Heemstede. Er zijn vele vormen van zenuwpijn en de klachten en symptomen verschillen van persoon tot persoon. Daarom doen wij eerst een zorgvuldig onderzoek naar uw klachten. Daarna stellen we een behandelplan op om u van uw klachten af te helpen. Als een gevoelszenuw beschadigd is, kan dit leiden tot acute of chronische pijn in allerlei gradaties.

Chiropractie als behandeling voor zenuwpijn

Bij chiropractie staan de wervelkolom en het zenuwstelsel centraal. Blokkades in de wervelkolom kunnen onder meer leiden tot zenuwpijn. Voordat onze chiropractor uw zenuwpijn gaat behandelen, wordt begonnen met een uitgebreid onderzoek. Aan de hand van de onderzoeksresultaten beantwoorden wij in het volgende consult een aantal vragen. Wat is er aan de hand? Hoe kunnen we u helpen en hoe vaak zou u langs moeten komen om de behandeling effect te laten hebben.

Na de diagnose stelt de chiropractor een behandelplan aan u voor. Als u hiermee akkoord gaat, wordt er meteen met de eerste behandeling van uw zenuwpijn gestart.

Contacteer ons voor een antwoord op uw vragen

Heeft u vragen over de behandeling van zenuwpijn bij Chiropractie Munksgaard? Of wilt u graag meer informatie over uw mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt de contactinformatie van de dichtstbijzijnde praktijk vinden op onze contactpagina om direct een afspraak in te plannen. Ook mag u ons altijd mailen via het adres info@munksgaard.nl.

Bij Chiropractie Munksgaard staan onze specialisten altijd voor u klaar om de behandeling van zenuwpijn te verzorgen. Wij pakken de pijn bij de bron aan!

Bekijk ook eens

Chiropractie | Chiropractie bij heupklachten | Chiropractie Heemstede