✔ Kinderen en volwassenen

✔ De nieuwste behandelingen

✔ Grondig onderzoek eerst

De behandeling van scoliose door een chiropractor

Bij klachten van scoliose is het verstandig om eens een afspraak te maken bij de chiropractor. Chiropractie Munksgaard zorgt altijd voor een persoonlijke en effectieve behandeling van uw scoliose, aan de hand van betrouwbare en geavanceerde apparatuur in onze praktijk in Heemstede. Ook hebben wij praktijken in Den Haag, Amsterdam en Koog aan de Zaan. We voeren altijd een volledig onderzoek uit tijdens het eerste consult, waardoor we precies kunnen zien waar het probleem zit en hoe we dit kunnen behandelen.

 

Verminder de klachten van scoliose met een behandeling van een chiropractor

Heeft u last van scoliose en wilt u die rugklachten graag verminderen? Dan is het verstandig om naar de chiropractor in Heemstede te gaan voor de bestrijding van uw rugpijn die veroorzaakt worden door scoliose. Er zijn verschillende oorzaken van scoliose. Echter is in lang niet alle gevallen de oorzaak hiervan bekend. Elke vorm van scoliose is ook anders. Om erachter te komen welke vorm u onder de leden heeft, voeren we verschillende onderzoeken uit tijdens het eerste consult. Hiervan krijgt u de uitslag tijdens het tweede consult, waarna de behandeling van uw scoliose door de chiropractor van onze chiropractiepraktijk in Heemstede kan beginnen.

Meld u aan voor een intake en ontvang de juiste behandeling

Heeft u of uw kind last van scoliose of denkt u dat dit het geval is? Als u scoliose heeft, is het verstandig om naar de chiropractor in Heemstede te gaan voor de juiste behandeling. Wij onderzoeken hoe we u het best kunnen behandelen en hebben natuurlijk als doel om uw klachten zo veel mogelijk te verminderen, bijvoorbeeld met manuele therapie. U kunt voor meer informatie contact met ons opnemen een e-mail te sturen naar info@munksgaard.nl. Op deze manier maakt u direct een afspraak met een ervaren chiropractor van onze praktijk.