Kinderen en volwassenen

De nieuwste behandelingen

Grondig onderzoek eerst

Spitbehandeling in Heemstede

Met een spitbehandeling van Chiropractie Munksgaard in Heemstede, Amsterdam, Koog aan de Zaan of Den Haag maakt u een einde aan de stekende pijn in uw rug. Spit is een verkramping van de rugspieren met een stekende pijn als resultaat. Dankzij onze behandeling voorkomen we pijn in de toekomst. Steeds meer wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat chiropractie een positief effect heeft op de vermindering van diverse lichamelijke klachten. Wij doen een zorgvuldig onderzoek naar de oorzaak van de klachten. Na de vaststelling van de oorzaak start één van onze deskundige chiropractoren de behandeling.

 

Sneller herstel met een spitbehandeling bij onze praktijk in Heemstede

Spit is bijzonder pijnlijk en kan enkele dagen tot een week aanhouden. Tijdens een spitbehandeling maakt de chiropractor gebruik van verschillende technieken om u te behandelen in onze praktijk in Heemstede, Den Haag, Wateringseveld, Amsterdam of Zaanstad. Na zorgvuldig onderzoek naar de oorzaak van uw klachten, wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld, waarmee uw rugpijn zo snel mogelijk bestrijd wordt. Bovendien voorkomt onze behandeling deze klachten in de toekomst. Stekende pijnen in de rug worden verleden tijd met een spitbehandeling, uitgevoerd door de specialisten van Chiropractie Munksgaard in onder andere Heemstede. Wij pakken pijn aan bij de bron.

Profiteer van onze kwaliteitsgarantie

Chiropractie Munksgaard voldoet aan de eisen van de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) en de Stichting Chiropractie Nederland (SCN) voor de kwaliteitsbewaking. Daarnaast volgen onze chiropractors in Heemstede regelmatig studies om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en technieken in ons vakgebied. Wilt u nog meer weten over onze spitbehandeling en uw mogelijkheden van onze praktijken in onder andere Heemstede? Neem dan gerust contact met ons op door gebruik te maken van ons e-mailadres info@munksgaard.nl. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar.