Spit behandeling

Met een spit behandeling van Chiropractie Munksgaard maakt u een einde aan stekende pijn in uw rug. Spit is een verkramping van de rugspieren met een stekende pijn als resultaat. Met behulp van onze behandeling proberen wij deze pijn in de toekomst te voorkomen. Steeds meer wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat chiropractie een positief effect heeft op de vermindering van diverse lichamelijke klachten. Wij doen een zorgvuldig onderzoek naar de oorzaak van de klachten. Na de vaststelling van de oorzaak starten onze deskundige chiropractoren de behandeling.

 

Met een spitbehandeling van Chiropractie Munksgaard in onder andere Heemstede maakt u een einde aan de stekende pijn in uw rug. Spit is een verkramping van de rugspieren met een stekende pijn als resultaat. Dankzij onze behandeling voorkomen we pijn in de toekomst. Steeds meer wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat chiropractie een positief effect heeft op de vermindering van diverse lichamelijke klachten. Wij doen een zorgvuldig onderzoek naar de oorzaak van de klachten. Na de vaststelling van de oorzaak start één van onze deskundige chiropractoren de behandeling.

Sneller herstel met een spitbehandeling bij onze praktijk in Heemstede

Spit is bijzonder pijnlijk en kan enkele dagen tot een week aanhouden. Tijdens een spitbehandeling maakt de chiropractor gebruik van verschillende technieken om u te behandelen in onze praktijk in Heemstede, Den Haag, Wateringseveld, Amsterdam of Zaanstad. Na zorgvuldig onderzoek naar de oorzaak van uw klachten, wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld, waarmee u zo snel mogelijk van uw rugklachten af wordt geholpen. Bovendien voorkomt onze behandeling deze klachten in de toekomst. Stekende pijnen in de rug worden verleden tijd met een spitbehandeling, uitgevoerd door de specialisten van Chiropractie Munksgaard in onder andere Heemstede. Wij pakken pijn aan bij de bron.

Profiteer van onze kwaliteitsgarantie

Chiropractie Munksgaard voldoet aan de eisen van de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) en de Stichting Chiropractie Nederland (SCN) voor de kwaliteitsbewaking. Daarnaast volgen onze specialisten regelmatig studies om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en technieken in ons vakgebied. Wilt u nog meer weten over onze spitbehandeling en uw mogelijkheden van onze praktijken in onder andere Heemstede? Neem dan gerust contact met ons op. Vul ons contactformulier in of maak gebruik van ons e-mailadres: info@munksgaard.nl. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar. U vindt de contactgegevens van de praktijk bij u in de buurt op onze contactpagina. 

Bekijk ook eens

Therapie voor hernia | Uitstralende rugpijn | Zenuwpijn bestrijden