Decompressie behandeling

Laat Chiropractie Munksgaard een decompressie behandeling uitvoeren en de oorzaak van uw pijn aanpakken. Wij hebben drie praktijken in Den Haag, Heemstede en Zaanstad. Bij Chiropractie Munksgaard helpen wij u van uw rugklachten af en proberen we deze in de toekomst te voorkomen. Dit doet onze chiropractor door eerst de oorzaak op te sporen en vervolgens de symptomen te behandelen.

Rugklachten aanpakken met een decompressie behandeling

Rugklachten vinden vaak hun oorsprong in toenemende druk op de tussenwervelschijven. Door deze druk vindt een vervorming van de tussenwervelschijven plaats wat zenuwen en zenuwwortels in het nauw drijft. Pijn, tintelingen of gevoelloosheid zijn het resultaat. Door middel van een decompressie behandeling door deskundige chiropractoren wordt de druk op de wervelschijven aangepakt. Vermindering van de druk zorgt uiteindelijk voor het verdwijnen van uw klachten.

Voor wie geschikt en niet geschikt

Volwassenen boven de 18 jaar kunnen een decompressie therapie ondergaan. Deze therapie kan niet worden toegepast op mensen met ernstige zenuwbeschadiging of mensen met ernstig overgewicht. Ook zwangere vrouwen kunnen deze therapie niet ondergaan. Na deskundig onderzoek naar de oorzaak van uw klachten stellen wij een persoonlijk behandelplan voor u op. Heeft u nog vragen over onze behandelingen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar: info@munksgaard.nl of maak gebruik van de gegevens op onze contactpagina.

Chiropractie Munksgaard heeft deskundigen in dienst die Rugklachten aanpakken met een decompressie behandeling. Vragen? Neem dan snel contact op.

Bekijk ook eens

Decompressie therapie | Hernia behandeling | Hernia klachten