Nieuws van de praktijk

nieuwjaarsactie

Donderdag 2 januari 2020

Maak een afspraak voor een 'sportmeting' (meting van spieren en vet) met de iDXA scan in januari of februari voor EUR 50,00 en krijg de tweede meting na een half jaar GRATIS!

In het lijstje met goede voornemens komt ‘afvallen’ vaak voor. Het verbeteren van uw lichamelijke conditie is altijd een goed idee. Met een gezond BMI heeft u minder kans op klachten die samenhangen met overgewicht, zoals gewrichtsklachten.

Maar hoe kunt u nu het beste meten of u afvalt? Aan de weegschaal is het niet goed te zien, want spiermassa weegt zwaarder dan vet. U kunt dus heel goed bezig zijn met uw voeding en training, maar geen zichtbaar resultaat zien op de weegschaal.

Hier hebben we een perfecte oplossing voor: de iDXA Scan.

Deze meet exact uw botstatus, spierweefsel en vetmassa. Als u twee metingen laat doen, dan kunt u exact zien wat het effect is van uw inspanningen!

De iDXA scan staat bij onze praktijken in Heemstede en Koog aan de Zaan. Deze actie is geldig voor alle patiënten. Komt u normaal gesproken in Den Haag of Amsterdam, dan kunt u ook een afspraak maken voor deze metingen. De praktijken zijn goed bereikbaar en u kunt voor de deur gratis parkeren.