Nieuws

nieuwe scandagen

Woensdag 20 maart 2019

Heemstede: 6 april
Den Haag: 8 en 17 april

Maak snel een afspraak voor een scan + uitleg door de chiropractor voor slechts EUR 25,00. Vol = vol.

Bekijk artikel

9 februari: scandag Koog a/d Zaan

Dinsdag 5 februari 2019

Aanstaande zaterdag kunt u voor EUR 20,00 een Substation Scan laten maken en een uitleg krijgen van de resultaten. Er zijn nog een paar plekjes vrij, bel voor een afspraak op 075-6314833.

Bekijk artikel

Kampioenen!

Dinsdag 11 december 2018

Chiropractie Munksgaard sponsort de Meisjes D3 van MHC De Reigers (hockey). Ze zijn al 2x kampioen geworden, gefeliciteerd meiden :-)

Bekijk artikel

Scandag Den Haag

Maandag 5 november 2018

Zaterdag 17 november is er een scandag voor mensen die nog nooit bij de chiropractor zijn geweest. Heeft u pijn in uw rug? Voor EUR 20,00 wordt er een scan gemaakt en uitleg gegeven. Maak een afspraak, tel: 070-3543288, vol=vol.

Bekijk artikel

Nieuwe website

Maandag 1 oktober 2018

Vandaag is er gebak in de praktijk voor al onze patiƫnten. We zijn heel blij met de lancering van onze nieuwe website!

Bekijk artikel

Gratis kids check-up

Zaterdag 29 september 2018

Door smartphone- en tablet gebruik hebben kinderen een slechte houding. Dit kan pijn veroorzaken. Door sporten, spelen of zware rugzakken kunnen ook klachten ontstaan. Waarom wel ieder half jaar naar de tandarts en niet ieder half jaar even de rug laten checken? Onze patienten mogen hun kinderen (4-16 jaar) in september en oktober gratis laten nakijken door de chiropractor!

Bekijk artikel

Scandagen

Vrijdag 21 september 2018

Actie: Scan voor EUR 20,00 op 6 en 20 oktober! Heeft u rugklachten en wilt u weten of de chiropractor u kan helpen? Kom dan eens naar de scandag. Voor EUR 20,00 maken we een scan en geeft de chiropractor een persoonlijke uitleg. Maak een afspraak op 6 oktober in Koog aan de Zaan of op 20 oktober in Heemstede.

Bekijk artikel

Nieuwe chiropractor in Heemstede

Donderdag 2 augustus 2018

Vanaf 1 juni kunt u een nieuw gezicht tegenkomen in onze praktijk: Chiropractor Khapil Narula. Hij komt uit Australië en heeft 10 jaar werkervaring als chiropractor. Ook bij hem bent u in goede handen!
Chiropractor Khapil Narula vervangt chiropractor Vincent Gimbrere. Vanwege gezinsuitbreiding gaat Vincent fulltime werken in de praktijk die hij met zijn vrouw heeft. We bedanken Vincent Gimbrere voor de fijne samenwerking en kijken uit naar de samenwerking met Khapil Narula.

Bekijk artikel

Chiropractor Sarah Allen overleden

Donderdag 2 augustus 2018

Sinds april 2015 werkte Sarah Allen bij ons als chiropractor in onze praktijk in Den Haag. We hebben haar leren kennen als een talentvolle, eigenzinnige en betrokken collega. In de tijd dat ze bij ons werkte heeft ze veel patiënten kunnen helpen.

Tot onze schrik werd zij eind 2016 ernstig ziek. Vanaf begin 2017 heeft zij niet meer kunnen werken. Op haar eigenzinnige wijze is zij omgegaan met haar ziekte en is zij de strijd dapper aangegaan. Zij bleef heel sterk en zij bleef er van overtuigd dat ze zou herstellen en terug zou keren.

In de laatste weken verslechtrde haar gezondheid echter snel. Op donderdag 21 juni bereikte ons het droevige bericht dat zij in de avond van woensdag 20 juni 2018 is overleden.
Wij zullen haar erg missen als collega, als behandelaar, als mens.

 

Bekijk artikel

Thema lezingen

Dinsdag 31 juli 2018

Chiropractor Justin Tobias geeft in Den Haag een aantal lezingen over verschillende interessante onderwerpen.

Bent u geinteresseerd? Meldt u dan even aan bij de assistente. U mag een introducee meenemen!

17 juli - voedingssupplementen

Bekijk artikel

De XBOX in de chiropractie praktijk

Maandag 30 juli 2018

Zoals u weet, volgen onze chiropractoren regelmatig seminars in het buitenland om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Vorige week kwam Per Munksgaard thuis van een seminar met 3 XBOXEN! Zijn kinderen waren heel blij, totdat bleek dat deze voor de praktijk waren... Met de XBOX kunnen we hele mooie, nieuwe metingen en onderzoeken doen. We zijn hiermee weer de eerste praktijk in Nederland. Binnenkort kunt u zien hoe het werkt :-)

Bekijk artikel