Hernia behandeling

Voor een hernia behandeling gaat u naar Chiropractie Munksgaard, gevestigd in Den Haag, Zaanstad en Heemstede. Wij maken gebruik van de meest betrouwbare en moderne onderzoeksapparatuur. Op deze manier kunnen wij snel de oorzaak van uw klachten achterhalen en een doeltreffend behandelplan opstellen. Bij ons staat uw gezondheid voorop en gaan we meteen op zoek naar de oorzaak van uw klachten om de pijn bij de bron aan te kunnen pakken. Wij bieden u de best mogelijke behandeling van uw hernia.

Een hernia behandeling door Chiropractie Munksgaard

De behandeling van een hernia door Chiropractie Munksgaard begint met een persoonlijk gesprek en een onderzoek. Op basis daarvan stelt onze chiropractor een behandelplan op. Een hernia is bijzonder pijnlijk. Een deskundige behandeling van uw klachten kan deze pijn wegnemen en in de toekomst voorkomen. Hierbij maken we gebruik van decompressie therapie. Wij voorzien u van tips over uw levensstijl en hoe u een hernia in de toekomst kunt voorkomen.

Kom meer te weten over onze hernia behandeling

Wilt u graag meer informatie over een hernia behandeling door Chiropractie Munksgaard? Neem dan contact met ons op. U kunt bellen naar 070 – 3543288 of een e-mail sturen naar info@munksgaard.nl. U vindt onze praktijk in Den Haag, Heemstede en Zaanstad.

Bekijk ook eens

Hernia klachten | Hernia klachten Amsterdam | Heupklachten