Decompressie therapie

Spinale decompressie therapie is een behandeling voor rugklachten en dit laat u bij Chiropractie Munksgaard doen door onze specialisten. Deze succesvolle behandelmethode is geschikt voor diverse rugklachten. Druk op de tussenwervelschijven is vaak de oorzaak van rugklachten. Deze druk kan leiden tot vervorming van de tussenwervelschijven, waardoor zenuwen in het nauw komen. Dit veroorzaakt klachten zoals pijn, gevoelloosheid en tintelingen. Chiropractie Munksgaard heeft al vele jaren ervaring met het behandelen van deze klachten. Wij helpen u graag van uw klachten af in een van onze vestigingen in Den Haag, Zaanstad of Heemstede

Decompressie therapie voor mensen met diverse rugklachten

Onder meer mensen met een hernia, ischias en uitstralende rugpijn hebben veel baat bij decompressie therapie. Deze behandeling is geschikt voor volwassenen. Voordat we beginnen aan de behandeling, volgen eerst twee consulten. Tijdens het eerste consult onderzoekt onze chiropractor uw klachten, waarna in het tweede consult de resultaten van het onderzoek worden besproken en het behandelplan wordt voorgesteld. Tijdens dit tweede consult wordt gestart met de behandeling.

Plan een afspraak in en kom langs op consult

Wilt u direct een afspraak maken met Chiropractie Munksgaard? Dit doet u eenvoudig door te mailen naar info@munksgaard.nl. Ook voor vragen mag u ons altijd een mail sturen. Onze assistenten neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Liever bellen? Ook dat kan. Op onze contactpagina vindt u de contactgegevens van onze verschillende vestigingen. Laat ons u van uw rugklachten afhelpen en maak gebruik van onze spinale decompressie therapie. Wij pakken de pijn bij de bron aan!

Bij Chiropractie Munksgaard onderzoeken en behandelen we uw rugklachten met spinale decompressie therapie. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van geavanceerde apparatuur en de meest actuele behandelkennis uit het vakgebied.

Bekijk ook eens

Hernia behandeling | Hernia klachten | Hernia klachten Amsterdam