Behandeling hernia rug Amsterdam

Voor een effectieve en betrouwbare behandeling van een hernia in uw rug gaat u in Amsterdam en omstreken naar Chiropractie Munksgaard. Bij ons staat uw gezondheid voorop evenals professionaliteit, betrouwbaarheid en vooruitstrevendheid. U kunt bij ons altijd terecht voor de nieuwste technieken en de meest geavanceerde behandelapparatuur voor een optimaal herstel. De behandeling van een hernia laat u in de regio Amsterdam dan ook doen bij Chiropractie Munksgaard.

Behandeling hernia rug met behulp van Spinale Decompressie Therapie

Bij een hernia wordt een zenuw in de rug bekneld waardoor u pijn en uitval kunt ervaren. De behandeling van een hernia in de rug is echter lastig. Bij Chiropractie Munksgaard maken we succesvol gebruik van een effectieve behandelingsmethode om de klachten te verminderen, genaamd Spinale Decompressie Therapie. Hierbij wordt ruimte gecreëerd tussen de ruggenwervels waardoor de doorstoom in de zenuwen verbetert. Met behulp van geavanceerde apparatuur zullen de klachten langzaam verminderen en kan een hernia zelfs geheel verdwijnen. Spinale Decompressie Therapie is al een succesvolle behandelingsmethode gebleken voor diverse rugklachten.

Meer informatie

Bent u nieuwsgierig geworden of deze speciale therapie een geschikte behandeling is voor uw hernia: neem dan contact op met onze praktijk in Zaanstad, nabij Amsterdam. Voor vragen en meer informatie over de behandeling kunt u tevens bellen naar 075-6314833 of stuur ons een e-mail.

Bij Chiropractie Munksgaard kunt u terecht voor een effectieve behandeling van een hernia. Maak vandaag nog een afspraak.

Bekijk ook eens

Behandeling ischias | Behandeling ischias Amsterdam | Behandeling zenuwpijn