SPIT BEHANDELING

Met een spit behandeling van Chiropractie Munksgaard maakt u een einde aan stekende pijn in uw rug. Spit is een verkramping van de rugspieren met een stekende pijn als resultaat. Met behulp van onze behandeling proberen wij deze pijn in de toekomst te voorkomen. Steeds meer wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat chiropractie een positief effect heeft op de vermindering van diverse lichamelijke klachten. Wij doen een zorgvuldig onderzoek naar de oorzaak van de klachten. Na de vaststelling van de oorzaak starten onze deskundige chiropractoren de behandeling.

DE RUG ONTLASTEN VOOR SNELLER HERSTEL MET EEN SPITBEHANDELING

Spit is bijzonder pijnlijk en kan enkele dagen tot een week aanhouden. Tijdens een spit behandeling maakt de chiropractor gebruik van verschillende technieken om u te behandelen. Na zorgvuldig onderzoek naar de oorzaak van uw klachten, wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld, waarmee u zo snel mogelijk van uw klachten af wordt geholpen. Bovendien kan onze behandeling deze klachten in de toekomst voorkomen.

Kwaliteitsgarantie

Chiropractie Munksgaard voldoet aan de eisen van de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) en de Stichting Chiropractie Nederland (SCN) voor de kwaliteitsbewaking. Daarnaast volgen onze specialisten regelmatig studies om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en technieken in ons vakgebied. Wilt u nog meer weten over onze spit behandeling en uw mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Vul ons contactformulier in of maak gebruik van ons e-mailadres: info@munksgaard.nl. U kunt ons ook bellen. U vindt de contactgegevens van de praktijk bij u in de buurt op onze contactpagina.

Stekende pijnen in de rug worden verleden tijd met een spit behandeling door de specialisten van Chiropractie Munksgaard. Wij pakken pijn aan bij de bron.

Relevante onderwerpen:

Manuele therapie Heemstede | Hernia behandeling | Heupklachten Amsterdam | Behandeling ischias | Chiropractor Heemstede