Herniabehandeling in Heemstede

Voor een herniabehandeling gaat u naar Chiropractie Munksgaard, gevestigd in Den Haag, Wateringseveld, Zaanstad, Amsterdam en Heemstede. Wij maken gebruik van de meest betrouwbare en moderne onderzoeksapparatuur. Op deze manier kunnen wij snel de oorzaak van uw klachten achterhalen en een doeltreffend behandelplan opstellen. Bij ons staat uw gezondheid voorop. We gaan dus meteen op zoek naar de oorzaak van uw klachten om de pijn bij de bron aan te kunnen pakken. Wij bieden u de best mogelijke herniabehandeling in onze praktijk.

Een herniabehandeling door een kundige chiropractor i

De herniabehandeling door Chiropractie Munksgaard begint met een persoonlijk gesprek en een onderzoek. Op basis daarvan stelt onze chiropractor een behandelplan op. Herniaklachten zijn bijzonder pijnlijk. Een deskundige behandeling van uw klachten kan deze pijn wegnemen en in de toekomst voorkomen. Hierbij maken we gebruik van decompressietherapie. Wij geven u tips om uw levensstijl te verbeteren en zo een hernia in de toekomst te voorkomen.

Kom meer te weten over onze herniabehandeling

Wilt u graag meer informatie over een herniabehandeling door Chiropractie Munksgaard in Heemstede of elders? Neem dan contact met ons op. U kunt bellen naar 070 – 3543288 of een e-mail sturen naar info@munksgaard.nl. U vindt onze praktijken in Den Haag, Wateringseveld, Amsterdam, Heemstede en Zaanstad.