Over ons

Chiropractie Munksgaard staat al meer dan 25 jaar voor professionaliteit, betrouwbaarheid en vooruitstrevendheid. 
In onze praktijken in Den Haag, Heemstede en Koog a/d Zaan kunt u terecht voor een zorgvuldig onderzoek naar de oorzaak van uw klachten en een deskundige behandeling.

Chiropractoren

Per Munksgaard
Den Haag, Heemstede, Zaanstad

Per Munksgaard
Den Haag, Heemstede, Zaanstad

Per Munksgaard was born and raised in Denmark. After completing his undergraduate studies, he travelled to America for his doctorate in Chiropractic at Palmer College of Chiropractic. Per began working in the Netherlands in 1989 and he returns to the US for chiropractic seminars regularly.

Member of SCN and NCA

Yunju Lee
Heemstede, Amsterdam Zuidas

Yunju Lee
Heemstede, Amsterdam Zuidas
Bret Herz
Zaanstad

Bret Herz
Zaanstad
Andrew Tuck
Zaanstad, Amsterdam Zuidas

Andrew Tuck
Zaanstad, Amsterdam Zuidas
Reid Hefer
Zaanstad

Reid Hefer
Zaanstad
Ryan Ebeling
Den Haag, Heemstede

Ryan Ebeling
Den Haag, Heemstede
Lauren Forbes
Den Haag, Wateringseveld

Lauren Forbes
Den Haag, Wateringseveld
Liesbeth de Hoop
Wateringseveld

Liesbeth de Hoop
Wateringseveld
Kimera Reddy
Wateringseveld

Kimera Reddy
Wateringseveld

In Nederland bevindt chiropractie zich de laatste jaren in een stroomversnelling; het aantal chiropractoren neemt toe, steeds meer wetenschappelijke onderzoeken bewijzen de evidentie van chiropractie en de waardering bij het publiek stijgt.

LINKS

We werken samen met

Centrum voor Whole Body Cryotherapie: Cryo Center Nederland
www.cryocenternederland.nl
Chiropractie Zuidas: SH Incompany
www.spinehealthincompany.com

De volgende bronnen geven u informatie over chiropractie

Nederlandse Chiropractoren Associatie
www.nca.nl
www.chiropractor-info.nl

American Chiropractic Association
www.amerchiro.org

Association of Chiropractic Colleges
www.chirocolleges.org

Chiropractic Resource Organization
www.chiro.org

Diensten

Ons uitgangspunt is uw gezondheid. Dus niet alleen de klacht(en) waarvoor u de chiropractor raadpleegt, maar de gezondheid van uw gehele lichaam. We streven ernaar om een optimale gezondheid voor u te bereiken.  Hiervoor bieden wij u de volgende mogelijkheden:

Chiropractisch onderzoek en behandelingen

Onze chiropractoren volgen regelmatig cursussen en seminars in het buitenland en blijven goed op de hoogte van de behandelmogelijkheden. We maken  gebruik van de nieuwste onderzoeksapparatuur  en de beste behandelingsmethoden die beschikbaar zijn op het gebied van chiropractie. U bent bij ons in goede handen.

Advies voor een goed herstel

Om uw gezondheid te verbeteren en uw klachten te laten verminderen, zal het soms nodig zijn om een verandering aan te brengen in uw levensstijl. De chiropractor bespreekt uw leefpatroon en u krijgt een advies over welke activiteiten u zou kunnen vermijden, veranderen of verbeteren. Het bereiken van een goede gezondheid vereist samenwerking tussen de patiënt en de chiropractor.

Advies over oefeningen

De patiënt kan zelf ook bijdragen aan het resultaat van de behandeling. Als de chiropractor het wenselijk acht, zal hij u adviseren om bepaalde oefeningen te doen, die specifiek aansluiten op uw behandeling. De effectiviteit van de chiropractische behandeling kan hiermee tot 30-40% worden verhoogd.

Voedingssupplementen

U kunt ook bij ons terecht als u advies wilt hebben over voedingssupplementen. De Rugkliniek werkt samen met Perfect Health en we hebben een uitgebreid assortiment met voedingssupplementen. De chiropractor staat in direct contact met de experts van Perfect Health en kan u op deze manier adviseren over uw persoonlijke situatie en eventuele combinaties met andere supplementen of medicijnen.

Fysiotherapie

In combinatie met de chiropractische behandeling zal de chiropractor in sommige gevallen fysiotherapie adviseren. In de Rugkliniek in Heemstede zijn tevens twee fysiotherapeuten werkzaam. Hierdoor kan de behandeling op één plaats worden gecombineerd

Sportmassage

Aansluitend op de chiropractische behandeling zal de chiropractor in sommige gevallen een massage van de spieren adviseren. In de praktijken Koog a/d Zaan en Den Haag is een massagetherapeute werkzaam.

Informatieavonden

Regelmatig wordt er een informatieavond verzorgd. Tijdens een presentatie van een uur vertelt de chiropractor o.a. over het zenuwstelsel en de wervelkolom en waarom subluxaties ontstaan (blokkades die klachten kunnen veroorzaken). Hij legt uit hoe chiropractie uw gezondheid kan verbeteren. Bij de assistentes kunt u de data opvragen. U bent (met introducé) van harte welkom. In verband met het aantal beschikbare plaatsen, verzoeken wij wel om aan te melden bij de assistente.

Externe lezingen

We kunnen ook op locatie presentaties en demonstraties verzorgen. U kunt daarbij denken aan onderwerpen als: een basisuitleg over chiropractie, rugpijn, hoofdpijn, osteoporose, artritis of stress. Als u belangstelling heeft, kunt u rechtstreeks contact opnemen met Per Munksgaard.