Massage

U kunt nu ook bij Chiropractie Munksgaard terecht voor een professionele massage. U kunt dit combineren met een chiropractische behandeling, maar het is ook mogelijk om apart een afspraak te maken, alleen voor massage. De chiropractoren werken samen met de massage therapeuten voor een optimaal resulaat. 

De kosten zijn:

  • 30 minuten - € 35,00
  • 45 minuten - € 50,00
  • 60 minuten - € 65,00
  • 90 minuten - € 85,00 

Door massage:

  • wordt de doorbloeding van het weefsel en spieren gestimuleerd 
  • worden de afvalstoffen beter en sneller afgevoerd 
  • worden verhardingen, knopen, verkrampingen, afvalstofophopingen, stijve en strakke spieren weggemasseerd.
In Koog aan de Zaan is Mercedes Pommerel als massage therapeut werkzaam. Zij stelt zich aan u voor:
 
"Mijn naam is Mercedes Pommerel. Nadat ik in 2008 een cursus ontspanningsmassage volgde raakte ik zo enthousiast dat ik meer verdieping wilde. Aansluitend volgde ik de opleiding sportmassage om zodoende ook meer kennis te krijgen over het menselijk lichaam en de werking daarvan. Mijn passie voor het vak werd steeds groter en ik volgde onder meer hotstone, lomi-lomi en zwangerschapsmassage om mij verder in het vak te bekwamen. Al snel switchte ik van carrière en kwam ik in de wellness terecht waar ik inmiddels een ruime ervaring heb opgedaan in diverse resorts.
 
Toen ik de kans kreeg om te gaan samenwerken met Chiropractie Munksgaard hoefde ik niet lang na te denken. Ik wil actief bijdragen aan uw gezondheid en het geeft mij voldoening om u weer lekker in uw vel te laten zitten. Een massage zorgt voor een verbeterde doorbloeding waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd en de spieren weer soepel worden gemaakt. De spieren ontspannen zich wat leidt tot totale ontspanning en pijnvermindering. Ontspanning zorgt voor een betere doorstroming van de energie en een evenwicht van lichaam en geest.
 
Een massage in combinatie met chiropractie maakt de behandeling compleet en zorgt ervoor dat u snel weer goed functioneert en soepel kunt bewegen. Op deze manier hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan uw welzijn en welbevinden, zodat u snel weer klachtenvrij bent!
Een massage in combinatie met een training bij the EMS Basement zorgt voor een sneller herstel van de spieren en verkleint de kans op spierpijn en blessures. Op deze manier hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan een nóg effectievere manier van trainen!
 
Om te beginnen zal ik praktijk houden op dinsdagmiddag en donderdag- en vrijdagochtend. Voor het maken van een afspraak kunt u terecht bij de receptie (tel. 075-6314833) of bij mijzelf (tel. 06-29496388). www.massagepraktijkzaanstad.nl
 
In Den Haag is Minh-Thu le Roy als massage therapeut werkzaam. We stellen haar aan u voor:

Minh-Thu is originally from France but has spent the last 15 years in United States where she graduated from the Connecticut Center of Massage Therapy. Massage therapy impacts many stages of your health : recovery , improvement of a chronic condition, rehabilitation, to maintenance that optimizes your health. It is an intervention on your body that promotes the natural healing process from a strenuous activity, tension, injury, trauma, but also stress related tension, headaches, anxiety. Mostly trained in western techniques Minh-thu integrates within the Swedish techniques, Deep Tissue , Myofascial Release and Trigger Points therapies that allows to access deeper layers of the soft tissue while releasing tension, managing pain and regain a more healthy mobility. She also integrates Stretching, Joint Movement, Muscle Energy Technique especially for post sport event treatment. Minh-Thu came to massage with a therapeuthic approach to help by connecting with people through bodywork. She is very passionate about her work. French, English speaking.