We onderzoeken en behandelen u met de meest geavanceerde apparatuur die wereldwijd beschikbaar is! Meer weten? Kijk hier!

Diensten

Ons uitgangspunt is uw gezondheid. Dus niet alleen de klacht(en) waarvoor u de chiropractor raadpleegt, maar de gezondheid van uw gehele lichaam. We streven ernaar om een optimale gezondheid voor u te bereiken.  Hiervoor bieden wij u de volgende mogelijkheden:

Chiropractisch onderzoek en behandelingen.
Onze chiropractoren volgen regelmatig cursussen en seminars in het buitenland en blijven goed op de hoogte van de behandelmogelijkheden. We maken  gebruik van de nieuwste onderzoeksapparatuur  en de beste behandelingsmethoden die beschikbaar zijn op het gebied van chiropractie. U bent bij ons in goede handen.

 

Advies voor een goed herstel.
Om uw gezondheid te verbeteren en uw klachten te laten verminderen, zal het soms nodig zijn om een verandering aan te brengen in uw levensstijl.  De chiropractor bespreekt uw leefpatroon en u krijgt een advies over welke activiteiten u zou kunnen vermijden, veranderen of verbeteren. Het bereiken van een goede gezondheid vereist samenwerking tussen de patiënt en de chiropractor.

 

Advies over oefeningen
De patiënt kan zelf ook bijdragen aan het resultaat van de behandeling. Als de chiropractor het wenselijk acht, zal hij u adviseren om bepaalde oefeningen te doen, die specifiek aansluiten op uw behandeling. De effectiviteit van de chiropractische behandeling kan hiermee tot 30-40% worden verhoogd.

 

Voedingssupplementen
U kunt ook bij ons terecht als u advies wilt hebben over voedingssupplementen.  De Rugkliniek werkt samen met Perfect Health en we hebben een uitgebreid assortiment met voedingssupplementen. De chiropractor staat in direct contact met de experts van Perfect Health en kan u op deze manier adviseren over uw persoonlijke situatie en eventuele combinaties met andere supplementen of medicijnen.

 

Fysiotherapie
In combinatie met de chiropractische behandeling zal de chiropractor in sommige gevallen fysiotherapie adviseren. In de Rugkliniek in Heemstede zijn tevens twee fysiotherapeuten werkzaam. Hierdoor kan de behandeling op één plaats worden gecombineerd

 

Sportmassage
Aansluitend op de chiropractische behandeling zal de chiropractor in sommige gevallen een massage van de spieren adviseren. In de praktijken Koog a/d Zaan en Den Haag is een massagetherapeute werkzaam.

 

Informatieavond
Regelmatig wordt er een informatieavond verzorgd. Tijdens een presentatie van een uur vertelt de chiropractor o.a. over het zenuwstelsel en de wervelkolom en waarom subluxaties ontstaan (blokkades die klachten kunnen veroorzaken). Hij legt uit hoe chiropractie uw gezondheid kan verbeteren. Bij de assistentes kunt u de data opvragen. U bent (met introducé) van harte welkom. In verband met het aantal beschikbare plaatsen, verzoeken wij wel om aan te melden bij de assistente.

 

Externe lezingen
We kunnen ook op locatie presentaties en demonstraties verzorgen. U kunt daarbij denken aan onderwerpen als: een basisuitleg over chiropractie, rugpijn, hoofdpijn, osteoporose, artritis of stress. Als u belangstelling heeft, kunt u rechtstreeks contact opnemen met Per Munksgaard