We onderzoeken en behandelen u met de meest geavanceerde apparatuur die wereldwijd beschikbaar is! Meer weten? Kijk hier!

Laatste nieuws - oktober 2017

 

 • Nieuwe chiropractoren
  In Heemstede is chiropractor Yunju Lee, D.C. (uit Zuid-Korea) sinds juni werkzaam. Zij heeft ervaring opgedaan als chiropractor in Engeland. Ze werkt op dinsdag, donderdag en zaterdag.
  Per 1 september is het team In Koog aan de Zaan uitgebreid met chiropractor Thorn Vivier, D.C. (uit Zuid-Afrika). Hij werkt de gehele week en op zaterdag. 
  Het team in Den Haag is vanaf oktober versterkt met chiropractor Kelly Schoonderwoerd, D.C. (uit Canada) Zij zal op dinsdag, donderdag en zaterdag werken.

 • Scandag Den Haag: zaterdag 11 november

  Heeft u klachten en twijfelt u erover om naar de chiropractor te gaan? Kom dan een langs op onze Scandag. Er wordt een Substation Scan van uw rug gemaakt en de chiropractor zal in een persoonlijk gesprek de resultaten uitleggen en aangeven of hij/zij u kan helpen. Op de Scandag geldt het speciale tarief van EUR 20,00. We werken alleen op afspraak, tel: 070-3543288. (vol = vol).

 • Gratis 'kids check-up' in september en oktober
  De scholen zijn weer begonnen, het is weer tijd voor een controle bij de chiropractor. Chiropractie is effectief en veilig voor kinderen. Een slechte houding op school, een kromme nek met de telefoon/tablet, het dragen van een zware tas, dit alles kan zorgen voor het verstrakken van de spieren in de nek of rug. Dit kan nekpijn, hoofdpijn, rugpijn of andere klachten veroorzaken. 
  In september en oktober kunt u een afspraak maken voor een gratis 'check-up' van uw (klein)kind.
  Deze actie geldt alleen op afspraak, voor kinderen tussen de 4-16 jaar, waarvan de (groot)ouders al behandeld worden door een van onze chiropractoren.